Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%65 engelliyim. Engelli maaşı başvurum nasıl sonuçlanır?

Erkann0

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
İç hastalıkları hl %10
Nöroloji nöropatik ağrı %5
Ruh sağlığı atipik psikoz tedavi kismi düzelen %40
Fiziksel tıp sağ alt extremıte hipoestezi mevcut, sağ iliopsoas 3/5 kas gücünde spinal kord hastalığı tablo 4.1 %20
Beyin ve sinir 5 yıl önce yüksekten düşme sonrası L1 L2 burst fraktürü nedeniyle th11-12 L2 L3 posterior stabilizasyon ameliyatlı
%14

1 bağımsız

Babamdan yetim olarak 3 yıl önce malülen alabilmek için denedim maaşı bağlanmadı

Engelli maaşı için başvurucaktım ordaki görevli bağlanmaz eve yüklü miktarda maaş giriyor dedi
Evde 4 kişi yaşıyoruz annemin ve benim gelirim yok annemin eşi 4150 maaş alıyor benim babam olmamasına rağmen onuda sayıyorlar banada para vermiyor zorundada değil abimde esnaf çiçekçi dükkanı var kirasını zor karşılıyor evde kira 1300 görevli 852 geçiyor diye bağlanmaz dedi buradan sesleniyorum engelli olmayanlara bile usülsüz bir şekilde maaş bağlıyorlar ben engelliyim bağlamıyorlar bu nasıl adaletsizlik

[FONT=sans-serif]2022 de evde kımler yaşıyosa onların tüm gelirleri dahil edilir.üvay babanzın 4150 maaşı abinizin bilinmeyen geliri var. kira 1300 tl[/FONT]

[FONT=sans-serif]siz üvey baba maaşı dahil abinin dükkan geliride dahil evinize giren adı ne olursa olsun tüm gelirleri topla toplamdan kıradaymıssınız emsal kırayı düş.kira 1300 imiş heyet 1300 olarak kabul ederse toplamdan 1300 düşülür[/FONT]
[FONT=sans-serif]şimdi[/FONT]
[FONT=sans-serif]ü baba maaşı 4150 + 2000 abinin geliri : 6150[/FONT]
[FONT=sans-serif]6150 - 1300 kira : 4850 / 4 evdeki kişi sayısı : 1212 bu durumda 2022 alamazsınız memur dogru demiş[/FONT]
[FONT=sans-serif]yetim maaşı için enaz %60 iş göremez olacak rapor.sizin rapor 65 imiş. yeniden birdaha yetim maaşı için şansınızı deneyın[/FONT]

Benim 3 yıl önce raporum %57 çıkmıştı babam emekli sandığında çalışıyodu Red cevabı gönderdiler iyileştirilmesi olanaksız hiç düzelmeyecek rahatsızlık diye bir cevap gelmişti.şimdiki raporum iş göremez değil engelli raporu ama 65 çıktı her yerde bende okudum 60 orana verirler diye ama tekrar ankaraya belgeyle yazı yazıp göndersem olurmu o cevabı göndereceklerini tahmin ediyorum başka raporda çıkarmıştım 3 yıl önce hayatını çalışarak kazanabilir çıkmıştı
@-mka

Erkann0
önce rapor isterler rapor 60 ve iş göremez olmazsa maaş olmaz.ben raporu aldıgımda 80 küsür idi baglandı sonrada ebm için rapor çıkardım ve şuan hem yetim hem ebm alıyorum

Bende açıklamada ağır işler dışında çalışabilir yazıyor yani olmuyor ilgilendiğiniz için teşekkür ederim -mka

%65 engelliyim engelli maaşı bağlanırmı

Asd asd

Son düzenleme:
Üst Alt