Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

65 puan ile atanabilir miyim?

Yahya Hamza

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
65 puan aldım sıralamam 17 binde 8000 onlisans pazarlama mezunuyum atanma ihtimalim varmi 2016 da 65 le Adıyaman a atanan arkadaşlar biliyorum birde yanlış tercih yapmaktan dolayı bipolar yada zihinsel engellilerin memuriyeti düşüyormuş bu doğrumu

Merkezi atama larda puan 78 düşmustu önünde atama bekleyen 17 bin kişi var yani zor tavsiyem iskurdan engelli memur ve işçi alımlarını takip et.tercihler daha aciklanmadi tercih zamanı tercih yaparsın. Bi umut bekliyoruz benim puan 80.39 onlisans sıralama 1208 bende düşünüyorum atanır miyim ata namaz miyim

2016 da 3 atama oldu puan 65 hiç dusmedi onlisans 72 puanla kapatti. Linkten geçmiş yılların atama puanına bakabilirsin : (mavi yazıya tikla)

2019-2021 EKPSS Tercih robotu, 2016-2018 EKPSS Taban Puanları Robotu. Lisans, Önlisans, Ortaöğretim atamaları ve puanlar

Devlet 4 yıldır 2 atama yapıyor bu dönem 2 mi 3 mu bilinmez.inşallah kontenjan çok olur

Üst Alt