Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

65 yaş üstü maaşı için nereye başvurmalıyım?

Celalshnn.

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Kalem abla,bir arkadaşım Annem-Babam için primsiz ödemeler genel müdürlüğüne dilekçe yazmaları mı söylediler.
Primsiz ödemeler genel müdürlüğüne yazayım mı? Yoksa SYDV'ye mi başvursam.
Bir de primsiz ödemeler Genel Müdürlüğü için bir dilekçe örneği var mı? Teşekkürler

Primsiz ödemeler genel müdürlüğü

Primsiz ödemeler genel müdürlüğü hakkında bilgisi olan var mı? Yazışma adresini bilen varsa yazsın lütfen.

Celalshnn.

Bu genel müdürlük kaldırıldı... Çok oldu hatta. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesine geçti. Şimdi de Çalışma Bakanlığı'na bağlandı

Celalshnn.
65 yaş üstü 2022 yaşlı aylığı için vakfa (SYDV) başvuracaksınız. başvuru sahibinin T.C. kimliği ve raporuyla birlikte başvurması kafi.
.............................................................................................
2022 aylıkları çok önceden sgk'ya baglı primsiz ödemeler genel müdürlüğü tarafından ödeniyordu. lakin bu müdürlük kaldırıldı ve 2022 aylıkları aile ve sosyal politikalar bakanlığı sosyal yardımlar genel müdürlüğüne verildi.
2022 aylıkları ile ilgili tüm iş ve işlemler de vakıflar aracılıyla yapılmaya başlandı.
özetle herşey değişti.

şimdi ise 2022 aylıkları, aile,sosyal hizmetler ve çalışma bakanlığının görev alanında:) çünkü aile ve sosyal politikalar bakanlığı da kaldırıldı ve çalışma bakanlığı ile birleştirilerek tek bakanlık oldu:)
2022 aylıkları ile ilgili tüm iş ve işlemeler de vakıflar aracılığyla yapılmaya devam ediyor.

çok teşekküler abla. sitede yeniyim öğrenmeye çalışıyorum. ayrıca site ya çok karışık, ya da bana çok karışık geliyor.azim göstererek inşallah en kısa zamanda öğrenirim. çok faydalı bir site.

bir arkadaşım bana vakıfla hiç uğraşma. evraklarını Ankara'ya primsiz ödemeler genel müdürlüğüne yolla ,halledilir.

vergi indirim benzetmesini yaptı bana bu konuda.
vakıf 2022 aylıklarında sıkıntı yarattı mı.ankara hallediyor dedi.
o yüzden sordum size.
arkadaşım,halbuki beni inandırmıştı :(
ama dediğiniz gibiyse ki gibidir. hiç uğraşmayalım o zaman başkentle.

Üst Alt