Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

657 4B statüsünde çalışan engellinin tayin hakkı var mı?

masaüstü

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
5
Merhaba sevgili arkadaşlar. Benim size bir sorum olacak. 657 4b sözleşmeli perosnel olarak bir kamu kurumunda çalışıyorum. Yuzde 45 oranında engelli raporum var. Acaba engel durumuma nazaran tayin isteyebilirmiyim.? 657 de memurların 1 defa engellilik tayin hakkı yazıyor. Ancak sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esaslar yönetmeliğinde böyle herhangi bir düzünleme yok. Cevaplarsanız çok mutlu olurum.

Ünvanımın tayinimi istediğim ilde bulunmaması nedeniyle talebim beklemeye alındı

Sevgili arkadaşlar Gsb de memurum engelim dolayısıyla tayin istedim. Tayin dilekçeme daha cevap verilmedi ancak şifayen öğrendiğim kadarıyla ünvanımın tayinimi istediğim ilde bulunmaması dolayısıyla tayin dilekçemi beklemeye almışlar. benim sizlere sorum ben bilgisayar işletmeniyle veri hazırlama kontrol işletmeniyle ve diğer memurlarla aynı işi yapmama rağmen aynı ünvanın gitmek istediğim ilde olmaması dolayısıyla tayinim geri çevirilir mi?

Üst Alt