Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

657'ye tabi devlet memuruyum. Emeklilik için tereddütlerim var..?

sezinsema

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]Selamlar
[/FONT]
Arkadaşlar aramızda 657 ye tabi devlet memuru olup (engelli) yani 4C li emekli olan var mı!? Bilgi almak istiyorum.

[FONT=sans-serif]Ben sağlık hizmetleri sınıfına tabi Hemşireyim. Önümüzdeki temmuz 2017 de 2/2 si olacağım. Ek göstergem şuanda 1600..[/FONT]
[FONT=sans-serif]1/1 ve 2200 ek göstergeye inebiliyorum. Ama temmuz 2019 da..[/FONT]
[FONT=sans-serif]Şuan emekli olmak istesem arada çok tazminat ve maaş farkı olur mu? [/FONT]
[FONT=sans-serif]Şuan emekli olursam 1600 ek gösterge ve 2 inci derece 2 inci kademeden nasıl olur yoksa bekleyeyim mi?

[/FONT]
[FONT=sans-serif]10 kasım 1998 de İlk işe başlarken engelli statüsünde başladım. Rapor oranım %80 di. 1. Derece özürlü kategoresinde. Ve vergi muafiyetimde 1. Dereceye göre yani hiç kesilmiyor vergi. [/FONT]
[FONT=sans-serif]Şuan itibarı ile engelli rapor oranım %93 e çıktı. (Ömürboyu Sürekli ibareside yazıyor)
[/FONT]

[FONT=sans-serif]Çok teşekkür ederim..[/FONT]

memur emekliliğinde , derece kademe ve ek gösterge önemli. yıl orta karar. prim alt sınırı üst sınırı diye bir şey yok. makam temsil tazminatları falan var onun yerine. zaten onlar bizi ilgilendirmiyor. burdan başka bir sayfanın reklamı olmasın diye. size özel mesajla bir link atıyorum. o linkten bir mevcut durumunuzu girip maaş hesaplatın. bir de. 1 in 1 ine inip ek göstergeniz artmış hali ile

sezinsema
google'dan memurlar.net emekli maaş hesaplatma diye aratın..çok güzel veriler girilerek ne kadar emekli maaşı alınabileceği yuzde 99 dogru olarak hesaplanıyor. 2/2 si yazın hizmet yılını da dogru yazın bir de 1/1 yazın hizmet yılınızı 2 yıl arttırın değerler karşınıza cıkacaktır. Tahminim maaşınız 65 tl civarı farkedecektir minimum.

Üst Alt