Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

657'ye tabi teknik eleman maaşları ne kadar?

selo46

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
17
arkadaşlar 657 ye tabi olupta teknik elemam olan varmı. hangi kurum ne kadar maaş veriyor. bilgisi olan veya çalışan varsa paylaşırsa sevinirim.

ve mezuniyet durumunuzuda belirtirseniz

bölümünüzde olabilir

Tarım bakanlıgında Ziraat muhendısıyım haziran 2012 maaşım 2850 TL. Net maaşım aile yardımı dail değil ve üç ayda bir 390 TL arazi tazmınatı var.

meslek yüksekokulu mezunu tekniker yok mu

Genel İdari Hizmetler Sınıfındaki memurlardan çok aldıkları kesinde ;)

sayın turkuaz tahmini bir cevap mı yazdın yoksa bildiğin tanıdığın biri var mı.

ben varım... Bilgisayar Teknikeriyim. üniversitede teknik kadroda çalışıyorum ama engelli kadrosunda girmedim. :)

evet baya azmış allah bereketini arttırsın :) Bende yeni atandım sağlık bakanlığı kamu hastahaneleri kurumuna bilgisayar teknikeri olarak. tekniker kadrosuna.. dedikleri 2200 felan alırsın. ama ne kadar doğru olur bilemem. vergi indirimi raporum yok.bekarım.

sağlık bakanlığı teknisyen kadrosundayım ama elektronik teknikeriyim 2300 maaş alıyorum. aile yardımı ve 2 çocuk 10 senelik memurum

Allah bereket versin. Tekniker maaşları bayağı yüksek ozaman

sağlık bakanlığı bilgisayar teknikeriyim döner sermaye ile beraber 2200 alıyorum bekarım vergi indirimi yok

arkadaşlar bilgisayar teknisyenlerinin maaşı hakkında bilgisi olan varmı?sağlık bakanlığı türkiye kamu hastaneleri kurumu

minosetcan1976;

2012 mi 2013 mü bizim 2013 maaşı bu şekilde bu arada sizin arazi bizden 30 tl düşük ilden ile arazi farkediyomu ki ???

Üst Alt