Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%67 raporum var. Hangi haklardan yararlanabilirim?

NİRVANA33

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Sevgili abim bende tip 1 diyabet belimde l2 de kafes uygulamalı platin sol gözüm onda iki görüyor sol gözüm onda on görüyor sağ kulağım % 100 sol kulağım %10 gibi birşey duyuyor ve adana Çukurova üniversitesinde toplamda %67 oranında raporum var ve ben şimdi ev ve araba almak istiyorum ev konusundaki yararlanacağım indirimleri ve birde özel tertibata gerek olmaksızın ki gerekte yok zaten elim ayağım sağlam yani dış görünüşümden engelli olduğum belli olmuyor bile :) araba konusundada ne gibi indirimlerden faydalanabilirim veya faydalanabilirmiyim (ÖTV, MTV vs)

Peki öncelikle cevabın için sonsuz teşekkürler abim benim belimin durumu tümör vardı onu aldılar iyi huylu cıktı sonra belimden kemik parçası almışlar ve kafes uygulayarak platin yerleştirip 4 adet uzun vida gönderdiler bu platinle ömür boyu yaşyacagım anlayacağın platini geri almıyacaklar keza kemik aldılar eğilirken çok zorlanmasamda hareket kabiliyetim eskisi gibi değil ister istemez zorluyor beni hap bile fayda etmediği günlerim oldu eğilince birden kalkamıyorum veya eğilirken çok yavaş eğilmem gerekiyor yoksa ağrılarım artıyor komple bedenimi etkiliyor anlayacağın benim bu durumum ortepedik olarak geçmiyormu keza ortepedik rahatsızlık durumlarında engel derecesine bakmıyorlar diye biliyorum ama özel tertibatada ihtiyacım yok tabi altını çizerek söylemek istiyorum

Üst Alt