Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%67 vergi indiriminden yararlanmak için rapor aldım

ali_ank

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
6
Arkadaşlar Merhaba

benım 2005 yılında aldığım % 60 oranında raporum vardı vergi indirimi için başvurdum raporumu incelemeksizin ret etmişler .
Bir hastaneye gidip yeniden rapor almamı istediler. Yazıya istinaden gittim tekrar rapor aldım % 67 oranında 28.11.2013 tarihinden vergi indirimden yararlanmak için rapor aldım .
Söz konusu raporu defterdarlığa eski raporum dosya numaran ve itiraz dilekçemle tekrar ilettim eski evrak numarandan tekrar giriş yapılacağını söz konusu yazınında iş yerime geleceğini söyledir .

2 tane sorum olucak .

1 .Raporuma itiraz ettikleri için yeni bir rapor aldım tekrar itiraz etme beni hastanelerde süründürme gibi bir durumları olabilir mi .Aldığım rapor amacında beni tekrar uğraştırmasınlar diye sadece VERGİ İNDİRİMİ yazdım ve öyle onaylando.

2. İlk olarak nisanda başvurmuştum vergi indirimi için eğer onaylanırsa nisan ayımı dikkate alınır yoksa tekrar verdiğim tarih mi ?

Not:Sağ kulağımda işitme kaybı omur iliğimde platin var .yazdıkları rapor hep tablolara göre ve karşısında ozur oranları yazıyor ve toplarayak gitmişler .

:(

1-Büyük ihtimal raporunuz kabul görecektir.
2-Nisan ayından itibaren başlayacak.

Teşekkür ederim cevap için süreç gene 3 ay mı sürer sizce ?

Üst Alt