Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%68 engelim var ÖTV için menisküs ekletebilir miyim?

kadirdaylight

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba, Faktör 2 mutasyonu hastasıyım ve %68 engel oranım var. Rapor alırken ÖTV indirimini işaretlemiştim doktorlar ÖTV den yararlanabilir diye yazmış fakat hastane Yönetmelikte hastalığımın karşılığını bulamadığı için ÖTV siz olarak raporumu aldım.

Daha önce yaşadığım bir rahatsızlık aklıma geldi. Sol dizimde 2 menisküs yırtığı ve kıkırdak parçalanması vardı. Arasıra ağrır.

1- Menisküs için başvursam ÖTV için işe yarar mı?
2- Engel oranım 68 iken menisküsle felan 90 a çıkmaz değil mi?
3- Eğer menisküsü ekletmek istersem rapor aldığım hastaneye mi başvurmam gerekli?

Yardımcı olursanız sevinirim.

tedavi edilebilir olduğu için araç alımında da sizi muaf tutmazlar araç için. oran da vermezler kadirdaylight

merhaba kelebek hanim, opera sağ diz bilateral menuskus yırtığı teşhisi var. İki kez sağ diz ameliyati oldum, dış menüsküs alindi. Tedavi imkanı yok yani. Menüsküs nakli söz konusu, yüzde 5/10 arası oran olur dedi doktorum. ÖTV muafdiyetinden faydalanabilir miyim sizce

Üst Alt