Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

7.5 senelik sigortam var. %70 ağır engelli kızımın emekliliğime etkisi..?

yunusgibi

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
1996 yılından girişli 7. senelik sigortam var.2002 yılından beri çalışmıyorum .kızım hasta hodgkin lenfoma ve %70 ağır özürlü raporu var şu günlerde evde bakım aylığın bağlanmasını bekliyoruz. şimdi ben bu 7.5 senelik sigortamdan nasıl emekli olabilirim.nereye nasıl müracat edebilirim. sürekli hasta oluyorum çalışcakta halim kalmadı ne yapmam gerekiyor bilgisi olanlar bi fikir verebilirmi.

merhaba bana bu site yi kullanmak çok zor geldi çok dağınık.valla ancak evde bakım maaşı yattımı diye giriyorum onun dışında çok değişik ve zor bi site aradığımı bulması çok zor..herhalde ben kullanmasını bilemiyorum .yoksa daha çok girerimde çok güzel bilgiler paylaşılıyor ama dağınık.

http://www.engelliler.biz/forum/dig...haklar-ve-haklariyla-ilgili-site-rehberi.html

bu başlık aradıklarınızı bulmanıza daha çok yardımcı olur mu acaba? Çünkü maddelerin yanlarında forumdaki ilgili bölümlerin linkleri var. Tıklayarak basit bir şekilde ulaşabilirsiniz...

Bunun dışında yaşamdan başlıklarda var güncel konular vs, bunlar içinde ayrıca forum ana sayfasından bölümleri inceleyebilirsiniz... Sormak istediğiniz özellikle bir konu varsa yardımcı oluruz yine....

Üst Alt