Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

7. ayda 2022 maaşına başvurdum. 8. aydaki aylığı alır mıyım?

canemir

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Melek Hanım merhaba. Ben platformda yeniyim. Gördüğüm kadarıyla çok yoruluyorsunuz ama bir ricamda benim var cevaplarsanız mutlu olurum. Engelli oranım %87 başvuru tarihim 25 07 2018 kabul tarihi 10 08 2018. Ben Eylülde aylık alabilirmiyim? Eğer alırsam ne kadar alırım. Doğum tarihim 1964. Bu arada hayırlı Bayramlar.

canemir
rapor oranınız % 70 ve üstü
başvuru tarihiniz temmuz
bu duurmda aylık başlangıç tarihiniz 1 agustos olur.

doğum yılınızın son rakamı 4. buna göre ödeme gununuz 9 eylül (pazara geldiğinden ödemenizi pazartesi alırsınız)

işlemelr yetişirse eylül'de alırsınız. yetişmezse ekim'e kalır. ama sanırım eylül'e yetişir.

işlemler yetişirse, 9 eylül pazara geldiğinden (ya cuma ya da pazartesi alırsınız)
ödeme gununuzde, 1 agustostan itibaren, agustos + eylül olmak üzere size 2 aylık toplam 1301,03 TL ödeme yapılacaktır.

ödemenizi ödeme gününüzde, herhangi bir PTT şubesinden T.C. kimliğinizle birlikte çekebilirsiniz.

Üst Alt