Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%7 devamlı kaza raporu aldım. Maassım 3.500 TL. Ne kadar tazminat alırım?

himmet32

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
yüzde 7 devamlı kaza raporu aldım.mmaşım 3.500 ne kadar sigorta tazminatı alırım

yaşım 40

servis aracında yolcu konumundaydım.araç 17 koltuklu

merhaba,
bu hangi tazminat cinsine giriyor ?

Ailem trafik kazası geçirdi. eşim arkada oturuyordu, omurgasında kırıklar var platin takıldı. 2 aydır raporlu. çocuk var şuan annesinde kalıyor.bundan sonra sanırım fiziki kabiliyet olarak eski gücü olmayacak. bizde ona yakın bir oran alırız diye düşünüyorum nasıl bir yol izlemeliyiz?

yeni kanunda davadan önce sigorta şirketine başvuruyoruz herhalde?

maluliyet (efor) tazminatı.

eşinizin tedavisi bittikten sonra sağlık kurulundan raporunuzu alıp (sizin yaptığınız gibi devamlı, sürekli ibareli olmalı rapor) sigorta şirketine başvurun.
önce başvurup bir ödeme alın. kalan bakiye için dava açarsınız.

cevabınınz için teşekkür ederim,

geçici süreli olanlarda tazminat hakkı olmuyor mu ?

@kafasıkırık mesaj kutunuz dolu. boşaltabilir misiniz.?

Nasıl hesaplanır.bana90 ila 110 lra alırsın dediler. Forumun birine yazmıştım.servis aracı yolcu konumundaydım

Çok geçmiş olsun. Bu konuda uzman aktüerler hesaplamayı yapıyor ve 3 farklı hesaplama yöntemi var o nedenle net bir şey söylenemez.

yüzde 7 devamlı kaza raporu aldım.mmaşım 3.500 ne kadar sigorta tazminatı alırım

yaşım 40

Aktüer hesabın ortalama yapılması mümkün değildir. Tazminat tutarının hesaplanabilmesi için;

- Kaza tarihi (ay-yıl)

- Doğum tarihi (ay-yıl)

- Kaza tarihindeki net gelir

- Kesin sakatlık oranı bilgilerinin gerekmektedir.

iyi günler.

Kaza; 9.2.2015 tarihinde .doğum tarihi : 3.4.1974 o günkü maaş:(3.500 lira. Araç servis aracı,yolcu konumundaydım.Alıntı Yapılan Kişi: himmet32 Mesajı Gör
yüzde 7 devamlı kaza raporu aldım.

100/7 devamlı kaza raporu aldım maassım 3.500 ne kadar tazminat alırım

100/7 devamlı kaza raporu aldım maaşım 3.500 ne kadar tazminat alırım
kaza tarihi:14.01.2015
doğum tarihi:03.04.1974
aracı şirketi aradım güvence hesabınına başvurduklarını söylediler.güvence hesabı tazminat hakkımın hepsini karşılarmı.bundan sonra aracın sigortasına başvurulması gerekiyormu.

dosya

%7 devamlı kaza raporu aldım. Maassım 3.500 TL. Ne kadar tazminat alırım?

yaşım 40
dosyayı kaza hukuk şirketine verdim
bu gün aradığımda hesaplama aşamasında dediler.bu ne anlama geliyor. bilen varsa teşekürler

Verdiğiniz bilgilere göre 82.000-85.000 civarı bir tazminat hakkınız var ancak sigorta şirketleri hiçbir zaman tazminatın tamamını ödemiyor. O yüzden dava yoluna başvurmanızı öneririm.

Selam

Öncelikle hizmetinizden dolayı teşekkürler hayırlı ramazanlar. Ben 2014 yılında yolcu halindeyken kaza geçirdim. Sol pazı kemiğim kırıldı ve platin takıldı. 9.2 rapor aldık yardımcı sigorta şirketiyle. Asgari ücretle çalışıyo görünüyorum. Yaşım 25 . Acaba ne kadar tazminat alırım. Tekrar teşekkürler .

Bi sorum daha olcak bilgilerinize. Davayı yürüten sigorta şirketi avukatına vekalet verdim. Şirketin ödeyeceği tazminat sanırım avukat hesabına yatıcak. Aldatılmadığımı yani şirketin tam olarak çıkardığı meblanın ne kadar olduğunu takip edebileceğim ya da öğrenebileceğim bir yer mevcut mu . Bu konuda da varsa bilginize sığınıyorum. Teşekkürler

Muhsin5353

Sigorta şirketine telefon açarak öğrenebilirsiniz.

(Not:65.000-TL mahkeme kabulüne göre olan rakam, sigorta şirketi daha düşük bir rakam ödeyecektir)

Üst Alt