Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

7 haziran günü engelliler kaderini belirleyebilir

enes75

Aktif Üye
Konular
69
Reaksiyonlar
14
Arkadaşlar bilindiği gibi 7 haziran da seçim var,biz engelliler içinde kaderimizi çizebiliriz.

Unutmayalım;binlerce engellinin 3 aylık maaşı kesildi ve binlerce engellinin maaşıda seçimden sonra kesilecek,engelliler ailelerine mahküm edilecek,
engelliler arasında ayrım yapıldı,terör mağdurları özel haller olarak olarak nitelendirelerek akülü sandalyelerine vs.10,000 tl ödeme yapılıyor,
oysa ki doguştan veya sonradan engelli olan bizler için aldığımız ürün bedellerinin 1/3 şeklinde ödeme yapılarak bizleri sosyal hayatta ve gündelik yaşamamızda koparıyor.
Türkiye de işsizlik 12 milyon kişiye rekor düzeyine ulaşmış,
2008 yılında değişen reform yasayla emekliler aldığı maaşlarla açlık sınırının çok altında
emekli maaşları her dahada yıl eriyor
devletin makam araçlarına ödediği 3 katrilyon 300 trilyon tl bakanlar için çerez parasıdır:)
asgari ücret 949 tl (bu neyin parası):)

lütfen seçim zamanında partileri takım tuttuğumuz maç takımı (bjk fb ts gs) gibi görmeyelim.
Gerçekleri görelim,çaresizseniz,çeresizsiniz:)

[FONT=sans-serif] LÜTFEN SEÇİM ZAMANINDA PARTİLERİ TAKIM TUTTUĞUMUZ MAÇ TAKIMI (BJK FB TS GS) GİBİ GÖRMEYELİM.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Evet çok doğru Gerçekleri görelim ve Yapılan işleride görelim. Unutmayın Takımlar ne kadar çalışır antreman yapar ve maç kazanır sa,Ne kadar gol atarsa o kadar da taraftar toplar.Kimsede her şampiyonada (seçimde) devamlı yenilen takıma bilet (oy) alıp maçlarına gitmez... ALLAH 7 HAZİRAN DA YAPACAĞIMIZ SEÇİMİ HAKKIMIZDA HAYIRLARA VESİLE ETSİN İNŞALLAH....[/FONT]

Hangi takımlı olacak her seçimde yenilen takımdan.....

Kör mü edecen bizi caps lock u kapat istersen :)

Ben EKMEK takımını tutuyorum:)
ama gerçekleride görmeyecek kadar KÖR değilim.

bakmakla görmek farklı şeylerdir.

Ortada şöyle bir gerçek var. Şafak Pavey engelli olmasına rağmen tek bir yardım talebimize olumlu dönüş yapmamıştır. Gerçek çalışan Turhan İçli'yi aday bile göstermemiştir. Ben şahsen bu zihniyete prim vermem.

yuh yuh yuh daha ne diyim biz engelliler bakiyorumda hep kendini düşünüyor birlik olmak varken bakiyorumda kendisinin elde ettiği kazanımlarla cok rahat ohh sadece kendini düşünen bir toplum herzaman kaybeder birlik olacazki hakkimiz olan ab bm sözleşmelerindeki haklara kavuşalım ama görüyorumki burda sırtı rahat olan ilerisini düşünmüyor yazik yazik tabi siz rahatsiniz birde madalyonun diyer yüzüne bakin engelli olupta iş bulamiyan evlerinde 4 duvar arasinda ömrü yitip giden kiminizin şartları durumlari iyi ola bilir o yüzden bazı şeyleri görmek istemiyorsunuz 1 engellinin sesine her engelli ses verse bu ülkede engellilerin sorunlari büyük ölcüde çözülür ama hep ben ben dersen gün gelir ses vermediğin engellinin durumuna düşersin hala şunu anlayamadınız bizi bizden başka kimse anlamaz engelli engellinin halinden anlamiyorsa vay bu ülkenin başına.......

enes75

kardeşim yazdiklarin tamamına katılıyorum ama gel görki bize en büyük zarari gene bizim gibiler veriyor ..

Engellileri adam yerine koyan hükümet, zam isteyen görme engelliye sen körsün işi bulmuşsun ne zammı istiyorsun diyen hükümet.Saltanatın sonu geldi ,dört partili meclis akp ,chp, mhp, hdp, çal çal oyna.Kendi düşen ağlamaz .
Bu arada METİN ŞENTÜRK bağımsız milletvekili adayı ,görmezden gelme İstanbul 2. bölge.

metin sentürk şutladılarmı k.b ama metin şentürk biz engellilere zerre kadar faydasi olmamıştır

bence her partinin + sı - si olabilir, ben akp veya cemaat kadrolaşması yuzunden mağdur olmuş olarak yazıyorum bunları
fakat velev ki + hizmetleri dahi olsa, ki kaç sene ülke yönetmişsin, sen yönetmesen de 60 milyon insandan iş bulabilenleri çalışıyor, iyi kötü bişiler üretmeye çabalıyor, bazı şeyler ileri gidecek.
bakın 15 sene önce 1600 cc motorlar bile 100 beygirdi, bugun 200 beygir. bu kadar uzun sürede ulaşım, teknoloji vb zaten kendi kendine, bu ithal teknolojiler bir gelişim kaydediyor.
fakat yeterli. bi insanların belli bir projesi olur, bunları belli bir sürede gerçekleştirebilir veya gerçekleştiremez, fakat babamızınoğlu değilse kimseye de ülkenin, sarayların anahtarını kendi elimizle kendi oyumuzla vermenin bir alemi yok
bence oy veren taraftarlık mantığıyla bakmamalı, futbol klüpleri de şampiyon olunca biz kendimiz yendik sanıyoruz ama milyondolarları, spor arabaları sporcular alıyor :) eğer bu 13-15 yılda hali vakti çok yerine gelmiş, tanıdığı olan, işleri hallettirilen varsa elbette versin, fakat normal insanlar bence biraz mantıklı bakmalı

Arkadaşlar oy verelim gitsinler. Bizde rahat edelim.memleketi mahv ettiler.

engellıerın hala buyuk bı çogunlugu evde oturuyo ve 2022 maaşı alıyorlar bu adamlar bunuda kesıcekler ama yukardakılerın bundan haberı bıle yok çunku hep dışardalar ve gule oynaya yaşıyorlar bırgun evde 24saat geçırmeyı deneyın sonra bı daha duşunun.

Bu forumun bilgi paylaşım birlik beraberlik için kullanıldığını düşünüyordum..
Ama Siyasi konularda yorumlar yapmışsınız. Hepimizin 1 oyu var Parti mensupu değilseniz görüşlerinizi bu ortamda yazmanız hiç hoş değil.
Oyumuzu kullanalım forumumuza böyle siyasi düşünceleri paylaşmak hoş olmayabilir.

Teşekkür ederim..

Üst Alt