Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

7 Haziran'da 2022 maaşına başvuru yaptım. İlk maaşı ne zaman alırım?

Ugursamii

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
2022 maaşına başvuru yaptım kabul edildi ancak haziranın 7 sinde yatıcağı söylendi işlemlerim 1 ayda sonuçlandı şuan ayın 9 u bi 3 ay bekliyecekmiyim yoksa yatıcakmı birde bu ayın yani 2018 haziran ayının maaşları yattımı 3 aylıklar..

Ugursamii
e-devlet şifren varsa, e-devlete girip 2022 aylık bilgilerine bakıver bi. orada "son ödeme miktarında" ne yazıyor bak ve buraya yaz lütfen.

09/05/2018 başvuru tarihi 28 mayısta ise sydv den bana mesaj geliyor mart haziran ve eylül aylarında maaşınızı 6ile 9 un aradında ptt den maaşınızı alabilirsiniz diye mesaj geliyor ptt de adıma felan hesap açılmış durumda ancak kartım gelmedi son ödrme tutarım - şeklinde ilk maaşım pek bilmiyorum böyle ptt ye gidio gelmekde zor oluyor yardımcı olursanız sevinirim

Mayısın 9 da baş vuru yaptıysan 1 haziran aylık başlangıç tarihin olur.. Eve gelip hane ziyareti yaptılar mı gelir testi yaptılarmı..yani kısaca bütün işlemleri yapıp raporu 9 mayısta mı verdin sosyal hizmetlere..bu kadar kısa süre içinde maaşını onaylayıp ödeme yapacaklarını sanmıyorum..Eğer bütün işlemleri yapıp maaşın onaylandıysa eylülde Maaşını çekersin..sen yinede bir ptt şübesine git hesabını kontrol et..

Eve geldiler herşey onaylandı sydv mesaj attı zaten onaylandı diye ptt den adıma hesap bile açılmış benim merakım Eylüldemi yoksa bu ay içinde mi yatıcak onu öğrenmekti amacım bi türlü anlayamadım çünki

Ödeme yapılınca direk e devlete düşüyorsa ptt ye gidip uğraşmanın bi manası yok diye düşünüyorum doğru değil mi e devlete bakar ptt ye gidet çekerim tek merakım ne zaman yatıyor acelesi yok ama vsvs merak

Engelli yani 2022 maaşları.. 3 aydan 3 aya yatar..aralık .mart .haziran .eylül.şuan haziran ayındayız ve haziran ayı engelli maaşları yattı..senin e devlet şifren varmı..varsa orayı kontrol et... Engelli 2022 maaşları Şu şekilde ödeniyor.Doğum Yılının Son Rakamına göre..

0 ve 5 olanlar her dönemin 5. günü
1 ve 6 olanlar her dönemin 6. günü
2 ve 7 olanlar her dönemin 7. günü
3 ve 8 olanlar her dönemin 8. günü
4 ve 9 olanlar her dönemin 9. günü ödeniyor

E devlet belli bir sistem üzerinde yürüyor bazen yoğunluktan dolayı sistem kitlene biliyor ..size yakın herhangi bir ptt şubesine gidip hesabını kontrol etmek çok zor geliyorsa Buna bişey diyemem...verdiğin tarihlere göre 9 mayısta baş vurduysan maaş başlangıc tarihin 1 haziran olur..haziran ayına yetişeceğini sanmıyorum..eylül ayında doğum yılının son rakamına göre maaşını çekersin..

Ugursamii

mayısta başvuran birine asla geriye dönük marttan ıtıbaren maaş vermezler.bunda büyük bir yanlışlık var.mayısda onaylandıysa hazıranda,hazıran dönemi olan maaşını alırsın eğer yetişirse yoksa eylülü bekler eylülde her iksini toplu olarak alırsın ama asla mart maaşı alamzsın.

Ugursamii
başvuru tarihin mayıs.
bu durumda aylık başlangıç tarihin 1 haziran.
haziran'da ödeme yapılmadı sana işlemler yetişmediği için.

eylül'de;
sana, haziran + temmuz + agustos + eylül dönem aylığı (eylül,ekim,kasım) olmak üzere toplam 6 aylık ödeme yapılacak.

rapor oranını yazarsan ne kadar ödeme alacağını yazabilirim.
rapor oranın kaç?

Ugursamii

maaşlar artık aylıga döüştüğü için hazıran temmuz ağustos ve eylül ayına ait 4 aylık maaş alırsın

Ugursamii
19 agustos'ta Resmi Gazete'de yayınlanan yönetmelik değişikliği ile birlikte 1 eylül'den itibaren 2022 aylıkları aylık ödenecektir.
Rapor oranın %70 ve üstü.
eylül'de;
haziran + temmuz + agustos + eylül olmak üzere 4 aylık toplam 2602,06 TL alacaksın.
ödemeni 5-9 eylül'de,doğum yılının son rakamına göre belirlenmiş günde, herhangi bir PTT şubesinden alabilirsin.

ekim'de, 650,52 TL
Kasım'da 650,52 TL
ve aralık'ta da 650,52 TL alacaksın

1.1.2019 tarihi itibariyle 2022 aylıkları zamlanacak.

Üst Alt