Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

7 kez kuraya katıldım ama çıkmadı!

Alibekar

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
7
Arkadaşlar 7kez kuraya girdim çıkmadı varmı benim gibi talihsiz olan yoksa bi benmiyim🤗

Alibekar

Ankara Kazan ilçesinde bir hoca var üfleyince uçuruyor o na git şansın bahtın açılır:eek:

Alibekar

2012
2014
2016
7 kura olmadı ama
EKPS için mi ne kurası bu

-GEBZELİ-

8. kez mi girdin kuraya oha be şansızlığa bak senin durum daha vahim sende Ankara Polatlı ilçesinde bir hoca var o na git üfleyince uçuruyor bunlar şansını bahtını açar işimiz hacılara hocalara kaldı artık ya Allah Bismillah

sahranil
kız bu resim deniz ve arkandaki manzara tanıdık geldi bana Akçay damısın sen ?

Ekpss kura atananlar

Ben 8 senedir giriyorum kuraya atanamdim gene😁 varmi atanan merak ediyorum

Bende 2 Senedir Atanamıyorum İlköğretim Mezunu Atanamıyor Ben Bunu Anladım Çok Zor Bi İhtimal Piyango'dan Para Çıkması Kadar Zor.

hacı bayram veli mühendislik geldi :D ne yapcaz hiç bilmiyorum

Ne olucak arkadaşlar gerçekten böyle haybiyemi umutlanıyoruz

Kura da cok zor piyangodan para cikmasini beklemek gibi birsey bır ümit atanamayanlara sabir diliyorum

Ben 2012 den beri giriyorum 8. Girişim yine atanamadık. Belliki bundan sonrada atanamayacağız Allah yardımcımız olsun.

Samimi arkadaşım, 13.kez çıkmadı. MP çekilişlerinde olduğu gibi sürekli çıkan il/ilçeler var mıdır acaba?

Bende 2014'ten beri EKPSS sınavına giriyor, tercih yapıyor, ortaöğretimden 70,77,78 aldığım halde atanamıyorum...

Üst Alt