Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

7 kisilik bir aileyiz. Otomobil tavsiyeniz?

zozanax

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
herkese hayırlı günler arkadaşlar biz 7 kişilik bir aileyiz 70000 ve 80 bin tl civarında geniş ekonomik bi güvenliği bir araç almak istiyoruz siz değerli arkadaşlarımın tavsiesi benim için önemli 7 kişilik renult grand skanik veya citroen c4 grand picasso mazda 5 gibi araçlar inceledim bunlardan başka sizin görüşleriniz varsa ve bu araçlarla ilgili tavsiyeniz varsa en düşük yakıt ve güvenlik geniş hacmi olan araçlar hangisi bana tavsiyeniz bekliyorum ama en çok aklıma yatan renault geksi tarafları geliyor bana onun dışında baktığım kadarıyla yakıt tasarrufu yakıt tüketimi düşük yani mazda beşikranult skanik 7 kişilik aracı siz ne dersiniz skanik ile ilgili yorumlara baktığımda aklıma takılan tek şey iç kapı kollarındaki boya soyulmaları w ve iç donanımını çok basit olmasıyakıtı düşük olduğunu biliyorum mazda 5yakiti fazla biraz c 4 ve ya scanic otv ile 37.5 tl ye falan gelir ne dersiniz arkdaslar?

Geçen sene renaulta bakmıştım 7 kişilik araç yüksek tavanlı panoramik görüşü iyidi ve içi olabildiğince genişti. Marka olarakta renault çok yaygın. Mazda çok yaygın bir marka değil satarken yada arıza yaptığında canınızı sıkabilir.

Kusura bakmayin klavye bozuk yazim hatsi oldu orda sunu dedim. aklima yatan grand scanic saygilar

Peugeot 5008, Ford S Max, Renault Espace modellerini de inceleyin derim. Grand scenic arka koltuklar yetişkinler için ideal değil, araç fazla yüklü olduğunda konforlu olmuyor, kasislerde altı yere değebiliyor. Ama Espace ve S max tam anlamıyla 7 kişilik araçlar.

Benim suan için hayalimdeki araba nissan xrail ve 7 koltuk standart fiyat olarak en bosu 98 binden basliyor ama qashqai madelinide önerebilirim benim suan almayi dusundugum arac yeni qashqai 1.5 dizel viza yakit ve ozellik olarak bence çoğu araci sollamis durumda liste fiyati suan 76900

Not: Maddi olarak 70 80 binlira yazmissiniz otv olarak derken otv siz kastendiniz heralde 37.500 olarak belirtmissiniz 70000 binliralik aracin otvsiz fitati 70000/1.45= 70,000÷1.45
=48,275.862068965 gelir

Otvsiz 37.5 civari 48 bin tl fazla ozaman bana

37.5 lik bir butceniz varsa 55 binliralik kadar olan araclari rahatlıkla alabilirsiniz umarim istediğiniz araci bulursunuz 7 kisilik ve yakit acisindan uygun olarak dacia lohgy tavsiye edebilirim komsum aldi gayet memnun 2ay oldu alali otvsiz 33 bin tl almis ama onun aldigi 5 kisilikti siz 7kisiligini otvsiz en fazla 36 bine alisiniz diye tahmin ediyorum

umutsuz gerçekten tavsiye ettiğin araca baktım ford s max 7 kişilik gayet geniş bir araba gayette şık ama dikkat ettiğim kadarıyla yakıtı fazla şehiriçi 100 kilometrede 9 litre bir yakıtı var şehirler arası ise 8.6 diğer arkadaşımın tavsiye ettiği gibi dacia ya baktım o da fena değil hem uygun fiyatı ama gelgelelim daçya işteşimdi diyeceksin ki hem arabanın en iyisi olsun en düşük fiyat olsun evet haklısınız ama insan işte her zaman en iyisini en uygun ev istiyor işte:))))

Ötv siz fiyatı 50 bin liraya kadar 7 kişilik araç alman zor, 5008 araç sahibiyim 7 kişilik , 2011 de aldım o zaman ötv düşüktü fiyatlar cazipti ama şimdi sıkıntılı.. 85 bin liralık bi araba 58 bin oluyo ötv düşünce.. 5008 yakıt ve servis bakımından uygun, son iki yılda kronik sorunlarıda bitti tavsiye ederim.. ama ben sen 2. el 2.0 motorlu bi araç düşün, 2.el de mtv ödemiyoruz ve motor sınırımız yok nasıl olsa ..

gökhan kardeşim gerçekten anlattığın gibi 2011 yılında araç fiyatları çok iyiydi şimdi sıfır araçlar deyim yerindeyse resmen uçmuş 5008 de aklıma yatan araçlardan biri ama fiyatı 85 bin civarındabu aracı kullanıcı biri olarak memnunsun bunu anladım yakıtı nasıl şehir içi şehir dışı ne kadar yakıyor 2.0 motor önermisin ama bu yakıtı fazla tüketmezmi mi ben 1 5 veya 1 6 sınırında bir motor tercih ediyorum birde ikinci el mtb yok dedin bunu ilk defa senden duyuyorum gerçekten verdiğin bilgiler çok önemli benim için teşekkür ederim

Opel zafira tourer 7 koltuk bu tipteki araclar icin fiyat 80.000 ustu.

zozanax;

Evet 2. el adığın araçta mtv ödemiyorsun, mesela 2.0 motorlu bir captiva aldın diyelim vergi dairesine gidip vergiden düşürüyorsun.. forumda konular mevcut araştır bulursun.. 5008 den memnunum ihtiyaçlarımı karşılıyor , hiç uzun yol yapmadım, yakıt ölçmedim ama 100 km de ortalama 5,5-6 lt yakan arkadaşlar var.. benim ortalamam 8 lt, bu yakıt oranları kullanımla alakalı tabiki..

Nissan x trail nasil piysasi varmi 5sene sonra satsam piyasasi acisindan cok asagi fiyata gidder suanki fiyati 98 tl basliyo otvsiz fiati bana kaca gelir formuluyle yazarsaniz sviniriz

Bu araç ile ilgili bilgisi olan veya kulanan varsa lutfen yazsson

bizde 7 kişilik inceliyoruz..şu an toyota verso üzerinde duruyoruz,tabi dizel olanı...

Formul 98000÷1.45 = =67,586 bence değerini kaybetmez tabi karar senin maddi konuda sikintin yoksa yakit konusundada takıtin yoksa q3 1.4 benzinliside olabilir

Araçların kullanımı, kronik sorunlarını, yakıt - performans oranları ve vs. bilgiler için otomobil forumlarını gezin ve gerçek kullanıcı yorumlarını okuyun.. Ali beyin söylediği doğru, araç fiyatı / 1,45 ..

Üst Alt