Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

7 yaşındaki kızım için ilk defa işitme cihazı alacağız. Hangi markayı alalım?

mgülce

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
kızım 7 yaşında aranıza yeni katıldım her iki kulakta 50 db işitme kaybı çıktı cihaz alırken neye dikkat etmeliyiz hangi cihazı almalıyız yardımlarınızı bekliyorum

Merhaba.. Öncelikle geçmiş olsun. 50 dB kayıp orta düzeyde bir kayıptır. İşitme cihazının da yardımıyla eğitimini ve sosyal ilişkilerini fazlaca bir sorunla karşılaşmadan sürdürebilir. İşitme cihazı konusunda pek çok marka ve model var, ama en bilinen markalar Oticon, Phonak, Widex, Siemens, Resound'dur. Çocuklar için kulak arkası cihaz önerilmektedir. Tüm bu markaların pediatrik (çocuklara yönelik) modelleri de mevcuttur. Tavsiyem, en az 2 veya 3 markanın farklı modellerini deneyerek satınalma kararını verin. Tabii kendiniz için alsanız daha kolay karar vermek, ama küçük bir çocukta daha zor. Fazla pahalı bir şey almayın. 1500-2000 lira civarında bir cihaz işinizi görecektir. Kolaylıklar diliyorum.

Üst Alt