merhaba ben 7 yıl önce bir hastaneden aldığım raporla h sınıfı ehliyet ve yine aynı hastaneden aldığım elden gaz ve firen tertibatlı araç kullanabilir raporuyla ötvden muaf olarak araba almıştım. 7 yıldır bu arabayla işime gelip gittim aynı zamanda tekerlekli sandalye basketbol oyuncusuyum antrenmanlarıma ve maçlarıma gittim başka işlerimi gördüm yani hayatımı bu arabayla başka kimseye muhtaç olmadan sürdürdüm örgürce. 2 sene kadar öncede ehliyetimi yenisiyle değiştirttim bu sefer raporu il sağlık müdürlüğünden aldım çünkü artık heyet orda toplanıyormuş. 1-2 ay önce arabamı değiştirmeye karar verdim bu arabamı satıp başka bir 0 araba alacaktım. tertibatlı araç kullanabilir raporunu tekrar çıkartmaya gittiğimde bana yeni rapor almam gerektiğini onuda il sağlık müdürlüğündeki heyetin verdiğini söylediler. bende aklıma kötü bişey gelmeden il sağlık müdürlüğüne başvurdum ve heyete girdim. heyette arada 5 metre mesafeden uzaktan bir kaç hareket yaptırarak ki bu hareketler benim araba kullanmamla uzaktan yakından alakası olmayan hareketler daha kendimi ifade etmeden odadan çıkarmalar sonuç sürücü olamaz raporu çıktı itiraz ettim başka bir ilin sağlık müdürlüğüne gönderildim ordada aynı şeyler ve aynı sonuç şimdi ben araba değiştirmekten de vazgeçtim benim endişem elimdeki ehliyette gidermi elimdeki ehliyette giderse ben özgürlüğümden olacağım ve dört duvar arasında kalacağım oysaki genel düşünce engelleri dört duvar arasından çıkarıp topluma kazandırmak olmamalımıydı...