Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 70 bipolar teşhisiyle heyet raporu Ankara'da düşürülür mü?

matun

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhabalar

arkadaşlar % 70 bipolar sürekli ibareli raporum var 12 yıldır tedavi görüyordum ve artık tüm yaşamımı etkilemeye başladı çalışamıyorum ankaraya gönderdiğimde yeni düzenlemelerden haberim olmadığından soruyorum oranda bir düşme yada farklı bir uygulamaya giderlermi ilginiz için şimdiden teşekkür edrim

Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen : 70

sakatlık oranı cetveli 'ne göre bu şekilde belirtilmiş, raporunuzda da düzelmediği belirtiliyor ise düşürülmez raporunuz 2. dereceden onaylanır. Ankara artık eskisi kadar oynama yapmıyor oranlarda.

%70 bipolar raporum ankara maliyeden onaylandı

merhaba arkadaşlar 7 .11.2014 tarihinde ankaraya gönderdiğim tedavi ile işlevliği düzelmeyen tanılı %70 bipolar roporum onaylamış yanlı elime geçmedi daha ankarayı aradım ordan ögrendim süre yazıyormu diye sordum süre falan yok dediler her halde süresiz oluyordur bu yolda herkeze allah kolaylık versın yeni yılınız şimdiden kutlu olsun

Süre yoksa süreklidir. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Hayırlı olsun.

Üst Alt