Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%70 engelli raporum var. KPSS'ye girebilir miyim?

Konular
23
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Bu sene EKPSS'yi kaçırdım maalesef, lise mezunu oldum seneye de EKPSS yok malum 2 senede bir oluyor. Yüzde 70 engelli raporum var acaba normal KPSS'ye girebilir miyim? Öte yandan AÖF için YGS'ye de gireceğim seneye.

KPSS ye girersiniz engel yok. Ancak engel durumunuzu belirtirseniz sadece imkânları doğrultusunda yardımcı olurlar. Örneğin ortopedi engellilere asansörlü bina ayarlamaya çalışması gibi.İlla olacak gibi bir şey yok ama yapmaya çalışırlar...

KPSS kazanırsanız engel durumunuzu belirtirseniz o konuda da yardımcı olurlar. engelli kadroya almak gibi...

Diğer konu da aynı...

Mr.No

Peki hocam sizce lisans mezunu olmayı beklemeli miyim KPSS'ye girmek için yoksa lise mezunu içinde iyi denebilecek kadrolar açılır mı? Çünkü açıkçası ben hizmetli veya veznedar gibi pozisyonlarda çalışmak istemiyorum.

ben olsam; imkanım dahilinde hepsini denerim...
Bir konu beni durdurmaz, durdurmalı da; durmak yok yola devam yani... Siyasi görüş değil hayat görüşü belirtiyorum. Atıyum Önüme Seçenek KPSS ise girerim LYS ise girerim. EKPSS ise girerim. Elimde en iyi seçenek ne ise onu değerlendiririm. Bakmışım KPSS beğenmemişim, Lisans bitirmişim. Belki de KPSS den iyi yere yerleşip Lisans okuma sansı elde etmişim.

Gerçek şu; Lisan bitirmek en iyisi, çünkü lise mezunu olarak atadığınızda lisans bitirince tekrar sınava tabiisiniz.

ben ekpss ye gırdım fakat puanım cok az sımdı bende normal kpss ye gırebılımııym kpss ye gırsem ekpss puanım ıptalmı olacak

KPPS.ye girenin EKPSS puanı iptal olmaz, EKPSS ye girenin KPSS puanı da iptal olmaz.
İmkanın varsa önündeki her türlü sınava girebilirsiniz iptal olmaz.

Ehliyet yazılı sınavın girdim, EKPSS iptal olur mu? Sence?

Üst Alt