Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aba meraba ben baston ile yürüyorum hiç bir iş yapamıyorum zor yürüyorum iş yapamaz haldeyim bakım ücreti alabilirmiyim bide abim kendine ikinci el bir araba almış engelli maasimi etkilermi ben yüzde 70 engelliyim ayak kısalıgı bide ilaçlardan da raporumu yükselte bilirdim ama yapmadım yüzde yetmiş yeter dedim evimizde de gelirimiz 350 tl kişi başı ev kira onu hesaplamadım bile abla yardım edersen sevinirim saygılar
Kendal0772
kişi başı geliriniz olan 350 lira 2022 maaşı içinde evde bakım maaşı içinde yeterli.eğer raporunuz ağır engeli evet ise evde bakım maaşına başvurun değilse 2022 maaşına başvurun
Abla ben yüzde 70 engelliyim bu engel durumunu yükseltmek istiyorum mesela piskiyatri den engel almadım ama alabilirdim baş paragım kırık ayak başparmağı ordan da almadım mesela sag bacağım kısa ordan da almadım yüzde 70 engel aldığım icin ugraşmadım ama şimdi engelimi yükseltmek istiyorum bir daha heyete girersem yükselmek için diger yüzde 70 im silinir mi heyen benim engelli raporumu dikkate alır mı bu süreç nasıl isleyecek mesela kalçam kırık yüzde 24 aldım yeni rapor çıkartacağım zaman yine kalçama bakacaklar mı yani girdiğim doktorlara bir daha mı girecem çünki ben araba alacam fazla ötv ödememem için yüzde 80 engelim olması gerekiyor bunun için ne yapmam gerekiyor bana yardım et abla
Abla yeni rapora baş vurursam eskisi iptal mi olacak araba alacam ben ne yapmam gerekiyor lütfen bana yardım et abla bide araba alır sam maaşım kesilir mi
Yeni rapor için bütün doktorlara bir dahamı gözük mem gerekiyor yoksa benim engelim yüzde 70 sürekli yada hiçbir şey yapmayıp böylemi bıraksam lütfen bana yardım et abka
Abla ben ekpss ye girdim kura seçimine ne zaman belli olacak sonuçlar
Bide abla ben ise girersem eger maasım kesilir mi yada bir ay geçti gecen ayın parasını verirler mi bana yada mesela 8 eylül de maas alacam ya 5 eylül de ise girsem eylül maasım kesilir mi
Eger ise girersem e kpss kura çekimini etkilermi çalışmamım bir zararı olur mu ekpss ye o na göre işe girecem yada gir meyecem abla allah rızası için bana yardım et
rapora itiraz edecem ama bütün belgeleri hastaneye ver dim ne yapmam gerekiyor bir dahamı alacam epikriz raporlarını lütfen yardım edin bide engelli rapor kağıdıma baksalar orda bütün engellerim yazıyor bir daha mı gözükecem aynı doktorlara ben ek olarak ayağım kısa piskiyatri hastasıyım bu ikisin den de rapor almak istiyorum bide sağ bacağımı araba kullanır ken kaldıramıyorum yani araba süremiyorum yüzde 70 engelim var araba alabilirmiyim lütfen cevap yazın teşekkürler