Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%70 malülen emekli oldum. Maaş bağlanma tarihi ve miktarı..?

burhan34

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
MERHABALAR,

2013 ocak ayında kanser teşhisiyle şubat ayında ameliyat oldum ve daha sonrasında malulen emeklilik için başvuru yaptım.01.01.2014 tarihinden itibaren % 70 Oranla malulen emekli oldum.Bağlanan maaşım 614,35 TL düşük buldum.gazetelerde malulen emeklilik aylığı 971 TL söyleniyor doğrumudur.birde teşhiş konulduktan itibaren geriye dönük malulen emeklik maaşımı alabilir miyim. teşekkürler..

Emekli maaşınızda yanlışlık olduğunu düşünüyor iseniz SGK ya müracaat ederek tekrar hesaplama yaptırabilirsiniz.

sigortalılın sürelerini ödenen primleri verebilirmisin

Tayyip bey, Gün sayısı 2.917 ödenen prim tutarı 65.144,95 TL

İlker bey ,maaş henüz yeni bağlandı ve maaş neye oranla verildiğiniz bilmiyoruz

Tayyip bey, Gün sayısı 2.917 ödenen prim tutarı 65.144,95 TL

merak ettiğim için sordum. konu hakkında bilgim yok. 3600 günüm var benim 99 sigorta başlangıcım acaba bende olsam mı diye düşünüyorum. fikir edinmek için sordum. %84 engelliyin boynumu kırdım da.,

ümit verdiysem özür dilerim.

Ben eylulde malulen emekli oldum meslek hastaligindan %90 raporum var 2150 gun den emekli oldum 870 tl aliyorum..

Geriye donuk olmuyor...sgk sizi sevk ediyor ilk kabul edilen raporun tarihini referans aliyor sgk emeklilik icin...yani basvuruyorsunuz ilk sizi su hastaneye git diyorlar gidiyorsunuz .. O hastane size rapor veriyor siz bunu alip sgk ya goturuyorsunuz eger sgk onu kabul ederse iste bu kabul tarihi sizin emeklilik baslangic tarihiniz isterseniz siz 10 yil once hastalanin farketmiyor... Sonra ayrintili anlatirim nasil emekli oldugumu...

Merhaba bende yeni emekli oldum.2013 icin 965 tl idi maaşım.2014 icin 1180 tl olmuş.dun toplam maasimi PTT den aldım.bilgi amaçlı yazıyorum.ise ilk giriş 1979 toplam günümde 3450 idi.oranimin kalp evre 4 olduguna göre 0/0 100 olması gerek.tum arkadaslara esenlik dlleklerimle

slm pirime yatan toplam para ne kadar lütfen cevap

3600 günümün 2251 günü ssk toplam prim ödeme 204,830, 3 yıl 9 ay 26 günde bağkurum var başlangıç seviseyi tahmin yürütemiyorum hiç malulen emekli olsam ne alırım diye. bağkuru ve ssk yı birleştirmediğim için hesapta yapamıyorum. birleştirecem ama ben kapatma evrağını geç getirdiğim için 2006 yılından 500 liralık ceza 2500 olmuş. af gelsinde faizini ödemiyim diye ayak süründürüyorum. öde gitsin diyorum ama günahh ya faize bak hemde evrakı kendi göndermemiş ben elden gidecem vatanımın manzarası 9 yıldır değişmedi.

hakan bey, benim prim gün sayım 2.917 oranda %70 614,35 tl bağlanmış görünüyor oranla verilen maaşın bir bağlantısı var mı acaba

Benim bu hesaplamalardan haberim yok... Sadece aldığımı söyledim ama bildiğim kadarı ile %70 diye birşey yok yatırdığın prim miktarı önemli ... Çokta birşey bilmiyorum..

Üst Alt