Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%70 oranında bipolar bozukluk manik atak engelli raporum var. Askerlik durumum..?

destan6638

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
raporumda tedaviyle işlevselliği düzelmeyen yazıyor ve hala çok sıkıntılı hastalık dönemi yaşıyorum.
askere gitmeyi istiyorum ama almazlar galiba,
üniv öğrencisi olmam nedeniyle tecilliyim şuan. tecilimi bozdurup muaf olmak için izlemem gereken yol nedir.
nereye gitmeliyim askerlik yapabilir yada yapamaz diye raporu almak için.

VE ASKERE ALIRLARMI BENİ BU RAPORUMLA ÇOK MERAK EDİYORUM.

Oturan boğa cevaplarsan sevinirim.

Psikolojik nedenlerle muafiyet verirken kılı kırk yarıyorlar GATA'da. Olabildiğince sakin ve sabırlı olmaya çalış... Ama sonuçta muaf olacağın kesin.

Tecili bozdurup askeri hastaneye sevk için askerlik şubesine başvurman gerek. Seni sevk ederler... Sanırım bir süre de hastanede yatırır, teşhisi öye koyarlar ve muaf raporu verirler.

Sivil hastanelerden aldığın raporlar da yanında olsun. Doğrudan bir işe yaramazlar ama, en azından yardımı olur.

tşkler oturan boğa çok yardımcı oldun.sağolasın.

Tecili bozdurmam şartmı?

üniv okuyorum ve suan tecilliyim.%70 oranında sürekli engelli raporum var,henüz üniversite ikinci sınıftayım ama tecili bozdurmadan askere elverişlidir yada değildir raporu alabilirmiyim?yani bu işlemi yaptırmak için tecilimin bitmesi şartmı?bilgi verirseniz sevinirimç

Üst Alt