Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 70 özürlü raporu olan otistik kızım var. Maaşımdan kesilen vergiyi alabilir miyim?

mustafa karaman

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ;
10 yaşında % 70 özürlü kızım var acaba maaşımdan kesilen veregilerden muaf olup o kesintiyi maaşıma ek olarak alma şansım varmı ??
bunun için nerelere başvurup ne yapmam lazım raporu işyerime mi göndermem lazım bu kesilen vergi bana ödenirmi
bu konu hakkında bana yardımcı olurmusunuz
teşekkürler

işyerim istanbul merkezli istanbul vergi dairesinemi başvurucam ben antalya şubesindeyim

teşekkür ederim bu üstte bildirdiğiniz evrakları tanıdığımamı göndermem gerekiyor
işyerine bir bildirim yapmam gerekiyormu sonra bana karşı habersiz iş yaptığımdan tavır almasınlar

Basvurumu yaptim hakkedilen rakamla ilgili bilgi bilmiyolarmis nekadar bir rakam alabiliyoruz nerden ve nasil rapor tarihi 2009 geriye donuk toplu alinabiliyormu

merhabalar
kızımın % 80 otistik raporu ile başvurdum vergi dairesine vergi indirimi için bu indirim nekadar nasıl nerden alacağım
başvurup alan varmı geriye dönük alınabiliyormu

Üst Alt