Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%70 rapor ile emeklilik şartları nedir?

Dilek kemal

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Yüzde 70 raporu olan raporun da kısmı bağımlı yazan abim hangi maaşı alir ve bu raporla sgk ya başvuru yapsa maglulen emekli olabilir mi 4 bin üzeri primi var

Dilek kemal

Doğum tarihiniz gün/ay/yıl?
İlk sigortalı olduğunuz tarih gün/ay/yıl?
Primleriniz hangi tarihler arasında hangi statüde yattı? Toplam prim gün sayınız nedir?
Sakatlık oranı cetveli'ne göre hangi oranda raporunuz var?
Defterdarlıktan elde edilmiş vergi indirim hakkınız var mı?

Merhaba
Ben de yuzde 70 raporla atandim sartlara bakildiginda 3960 gün 15 senelik calisma diyordu ama hitapta degismis sartlar bende 16 yil sigortalilik yili 12 yil primi doldurdugunda emekli olur yaziyor 1 sene arttirmislar

Sgk ile görüşüp o şekilde adim atin derim sonra issiz acikta kalmayın

Sigorta girişinden önce malul degilseniz 16 yıl istiyor12 yıl pirimle malülseniz rapor vs varsa 15 yıl 3960 pirim istiyor.
Önce ve sonra olayı var
gul2011

Dediğiniz 5510 göre

Evet 5510a göre ama ben atandığım zaman da 5510a gore girdim ve şartlar 15 yıl +3960 gün seklindeydi. 16 yıla son birkaç yılda çıktı. Ben personelde Hitap sorumlusuydum eğitimlere gittigim dönem yani 2013te. Ama son 4 senedir baska isler yaptigimdan bu süreçte değişmiş hitap sistemi degismis ben de ögrenince baktim 16 sene yaziyor. Yani yazdiginizda ne demek istediniz ne yanlış buldunuz da yazdığımı aynen yazdiniz anlamadim ama durum bundan ibaret

Bu arada ben ilk ise girdigimde de hastaydim zaten 25 senedir böyleyim tedavim de ömür boyu sürecek

Üst Alt