Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%70 raporla ilk 2022 aylığını ne kadar alırım?

EYVALLAH.

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Mrhb ilk kez 2022 engelli ayligina basvuru yaptim basvuru tarihim 26.06.2018 onaylanma kabul tarihi 19.07.2018 tarihi benim.yuzde 70 raporum var acaba ne kadar para alirim.eylulde bu geriye donuk odemeleri alabilicekmiyim.temmuz ve agustosu aylarini yardimci olursaniz tesekkurler simdiden

EYVALLAH.
2022 maaşalrında başvuru kabul edılırse kabul tarıhı değil başvuru tarıhı esas alınır başvuru ayından hemen bir sonrakı aydan itibaren alırsınz dolayısıyle siz temmz ve ağustos ayına ait 2 ay ve eylül (eylül ekim kasım)dönemı olarak 5 aylık maaş alırsınız ama eylülde aylıga dönüşecek deniliyor dönüşüm gerçekleşirse 3 aylık alırsınız dönüşmezse 5 ay alırsınız
engeliniz %70 oldugu için dönüşüm olursa 3 aylık 1951,55 lira alırsanız yok dönüşüm olmazsa 5aylık 3252,57 lira alırsınız

-mka tesekkurler bilgilendirdiginiz icin ben 144 u arayip sordugumda basvuru degilde raporun kabul edildigi tarih gecerli olur dedi guvenemedim pek.tatmin etmedi cevaplari burayida bayadir takipdeyim sizlere sormak.istedim tskler tekrardan

Vakfimiza yapmis oldugunuz ENGELLI AYLIGI muracaatiniz kabul edilmistir. Odemelerinizi kabul tarihinden sonra uc ayda bir PTT subelerinden alabilirsiniz. (Tum odemeler Mart, Haziran, Eylul ve Aralik aylarinda yapilir.) Bugun gelen mesaj Burdada kabul tarihini belli etmisler 1 ay zarardayim basvuru degil kabul tarihini belirtmis alo 144 temsilcide aynisini soylemisti basvuru tarihi degil kabul tarihinden itibaren demisti maas alicaksiniz

-mka zaten arastirmalarimi hep burdan takip ediyorum simdi gondermis oldugunuz linkide okudum insallah bu sekilde yatar bizler icin 1 aylik maas bile cok ihtiyacimizi gorucek bir gelisme olursa yine burdan paylasirim size cok tesekkurler bilgilendirmeniz icin

26.06.2018 basvuru tarihi %70 rapor orani eylulde maas ne kadar alirim

Kalem hanim 26.06.2018 de basvuru yaptim kabul edildi simdi toplam eylulde ne kadar alirim ayliga donmus bilgilendirirmisiniz size zahmet

EYVALLAH.
vakfa raporunla birlikte haziranda başvurmuşsun. aylığın onaylanmış.
rapor oranın ise % 70

haziranda başvurdugun için aylık başlangıç tarihin 1 temmuz.

sana 1 temmuzdan itibaren ödeme yapılacak.
eylül'de;
temmuz + agustos + eylül olmak üzere 3 aylık toplam 1951,55 TL ödeme yapılacak.

ödemeni 5-9 eylül tarihinde, doğum gununun son rakamına göre belirlenmiş günde, herhangi bir PTT şubesinden alabilirsin.
....
ekim'de: 650,52 TL
kasım'da 650,52 TL
aralık'ta 650,52 TL alacaksın.

Kalem Melek Hanim bu alinmis tek seferlik maddi yardimdi kopyaliyabildigim kadar kopyaladim. Hane Yardımı Grubu
Yardım Türü Yardımın Hak Sahibi Başvuru Tarihi Ödeme Tarihi Ödeme Miktarı Ödemenin Durumu Yardımın Durumu Vakıf Bilgisi
Diğer Aile Yardımı 12/03/2018 04/04/2018 500,00 TL Teslim Edildi (Kapsam Dışına Çıktı) (30/03/2018)
Kalem bu yeni cikmis e devlette heralde tek seferlik aldigim yardim icin alindi bitti gibi bilgi iceriyor kapsam disina cikti derken baslangicta hane yardimi diye geciyor tek seferlik alinan nakdi yardim bu kopyaladigim

Fotograf atamiyormuyuz fotografini atarim ama goremedim burda kopyala yapistirinca biraz karisik oluyor

EYVALLAH.
tamam ablam. aile yardımı bölümüne bakmışsın sen. tek seferlik nakdi yardım almışsın. bu şekild ekapsam dışına çıkmışsın. "kapsam dışı" ibaresini de doğru yorumlamışsın. yardımı aldın bitti yani.

2022 aylığı alıyorsan 2022 aylık bilgilerini de kimlik bilgilerini gizleyerek buraya kopyalayabilir misin?

Kalem abla ben ilk defa maas alicam eylulde orda henuz bir yenilik yok odeme tutari tarihi hersey bos yardim durumu kisminda DEVAM EDIYOR yaziyor

EYVALLAH.
tamam abalsı. teşekkürler. aylığın baglanmış.
evet, e-devlette 2022 aylık bilgileri konusunda değişiklik yok.

Kalem rica ederim abla e devlette sosyal yardim yazdigimda once sadece engelli maasi ile ilgili bilgiler cikiyordu karsima yani bu hane yardimi yoktu bugun baktigimda gordum ayni sosyal yardim kismina girdigimde ustte o hane yardimi hemen altinda engelli maasi bilgileri cikiyor galiba yeni cikmis buda alinan yardimlari siralamislar ayni sayfada baskada degisiklik yok kendine iyi ablam Allaha emanet

2022 Maaşı Ne Kadar Alırım ?????

%45 Raporum Var 2022 Maaşı İçin Başvurcam 1-2 Eksik Evraklarım Onlarda Hallettikten sonra eğer eylül ayına yetişirse 1 aylık maaş mı alıcam yoksa önceki 3 aylıklarıda Alırmıyım ilk defa başvuruyorum doğum yılım 2000 cevaplarsanız sevinirim.

Üst Alt