Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%70 raporlu engelli adına araç almak..?

onur19

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar mrb. benim %70 raporum var iş kazası sonucu omuriliğim kırıldı şu anda tek koltuk değneğiyle yürüyebiliyorum ama ayak bileklerini hareket ettiremiyorum.ötv indiriminden yararlanıp arac almak istiyorum fakat ben kullanmıycam arabayı babam kullancak bu şekilde kendi üzerime arac alabilirmiyim

kardeş senden başka kimse kullanamaz olarak biliyorum sana yine sitedeki abilerimizden cevap gelir.

Ayakbileklerinizi hareket ettiremediğiniz için elden kumandalı "tertibatlı" dizayn ettirerek aracınızı kullanabilirsiniz. Rapor oranınız başka bireylerin kullanması için yeterli degil bildiğim kadar %90 ve üzeri ağır özürli raporu olanlarınkini ruhsata yazdıracakları 3 isim kullanabiliyor.

ben aracı kendi üzerime alıp benim adıma babamın kullanmasını istiyorum yani bi bakıma refakatçi gibi düşünelim

%90 ve üzeri raporunuz yoksa, sizin adınıza araç alınması ve yakınlarınızın kullanması mümkün değil.

Üst Alt