Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%70 raporum %68'e düştü! Aldığım 2022 maaşı değişir mi?

Troyn

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Yaklaşık 5 Ay Önce Devlet Hastahanesinden %70 Sürekli Rapor aldım
itirazdan sonra aldığım rapor %68.

5 Ay Önce aldığım süresiz raporu kullanmaya devam edebilir miyim ? çünkü süresiz olduğu için geçerliliği olduğunu tahmin ediyorum ayrıca yeni raporumu kaymakamlığa bildirmem gerekiyor mu? bildirmem halinde %2 için maaşımda bir değişiklik olur mu?

Troyn
En son aldığınız rapor günceldir ve o geçerlidir,ayrıca itiraz sonucu aldığınız rapor ile ilk raporunuzun % deleri farklı olduğu için sizi hakem hastaneye yollayacaklardır.
Son olarak engelli maaş miktarları şu şekilde/yüzde 40 - 69 arası engeli olan kişiler 480.22 TL, yüzde 70 ve üstü engelliler ise 720.33 TL

Kağan55

yeni raporu aldım yani son hakem hastahaneden çıkan rapor %68 kaç gün içinde kaymakamlığa bildirmem gerek oraya yollayacak birini bulana kadar 1-2 hafta gecikme olabilir bir sıkıntı çıkarır mı bu ?

Troyn
Onlar sistemden zaten göreceklerdir,Ancak işi sağlama almak için yeni raporu kaymaklığa teslim edin,çok fazla geç teslim ederseniz maaş başlangıç tarihiniz de geç olur,yani geç maaş almaya başlarsınız,bunun dışında bir sıkıntı olmaz...

Sol.kulagım hiç duymuyor sag kulagım.ise hava 68 db kemik 48 db konuşmayı algıma 75 db konuşmayı ayırt etme yüzde 37 özürlü raporum kaç olur yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt