Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%70 raporum var diye askere alımamazlık ederler mi?

orcun1988

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben 1988 Dogumluyum İstanbulda Yaşıyorum Geçensene 2009'da Heyet Raporu Çıkarttım Heyet Raporum %70 Herkes Seni Askere Almazlar Sen Askere Gidemezsin Diye Beni Morelimi Bozuyorlar Ben Özürlü Sakat Falan Degilim Gerizekalıda Degilim Size Tek Sorum Olacak Ben Askere Gidebilirmiyim Beni Askere Alırlarmı

ben %50 ile askerlikten muaf olmuştum...
moraliniz bozulmasın ama %70 sağlık kurulu raporu ile askere gitmeniz zor görünüyor...
rahatsızlığınız nedir?

Buradaki bir çok kişi "özürlü, sakat ve geri zekalı" ve bu nedenle askerlik yapmadı. Bunda gocunacak bir şey olmadığı gibi, aksine, askerlik yapmamak için neler verecek yüzbinlerce insan varken dışarda, sakatlığından dolayı askerlik yapmamak tam bi nimet.
Sana tavsiyem, durumun askerliğin o katı ve sert taleplerini karşılayabilecek düzeyde değilse, sakın ama sakın askerliğe gideyim deme. Kendinden de nefret edersin, askerlikten de, insanlardan da... Hiç gerek yok kendini böyle zorlamana.

bülen e katılıyorum adamlar neler yapıyor gitmemek için daha dün bir şebeke bu sahte çürük raporundan çökertildi

Üst Alt