merhaba benim sorunum şöyle ben 19/06/2000 tarihinde istanbul haydarpaşa numune eğitim ve araştırma hastanesinden
epilepsi+organik kişilik özellikleri+ sağ 63 db sol kulakta 70 db SNİK mevcuttur
raporu aldım
rapor oranı % 70 ve arka yüzünde sürekli sakatlığı kararı oybirliği ile verildi yazılı
daha sonra emekli sandığına müracat ettim ve oradan bana 3 ayda bir maaş bağlandı
ancak daha sonra 2008 yılında sigortalı olarak bir işe girdiğim için maaşım kesildi
halen sigortalı olrak çalışmaktayım
sigorta başlangıç tarihim 1996 yani raporu almadan önce kısa bir süre sigortalı olarak çalışmıştım
sonra yukarda belirttiğim gibi tekrar sigortalı oldum
ödenmiş toplam prim gün sayım 1477 gün
1972 doğumluyum
bu şartlarda malülen yada sakatlıktan dolayı başka birşekilde emekli olup maaş alabilirmiyim
vergi indirimi gibi haklardan faydalanabilirmiyim
ne zaman emekli olabilirim
eğer mümkün ise ne yapmam gerekli tekrar rapor almam gereklimidir
yardımcı olursanır çok sevinirim
epilepsi+organik kişilik özellikleri+ sağ 63 db sol kulakta 70 db SNİK mevcuttur
raporu aldım
rapor oranı % 70 ve arka yüzünde sürekli sakatlığı kararı oybirliği ile verildi yazılı
daha sonra emekli sandığına müracat ettim ve oradan bana 3 ayda bir maaş bağlandı
ancak daha sonra 2008 yılında sigortalı olarak bir işe girdiğim için maaşım kesildi
halen sigortalı olrak çalışmaktayım
sigorta başlangıç tarihim 1996 yani raporu almadan önce kısa bir süre sigortalı olarak çalışmıştım
sonra yukarda belirttiğim gibi tekrar sigortalı oldum
ödenmiş toplam prim gün sayım 1477 gün
1972 doğumluyum
bu şartlarda malülen yada sakatlıktan dolayı başka birşekilde emekli olup maaş alabilirmiyim
vergi indirimi gibi haklardan faydalanabilirmiyim
ne zaman emekli olabilirim
eğer mümkün ise ne yapmam gerekli tekrar rapor almam gereklimidir
yardımcı olursanır çok sevinirim