Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%70 raporum ve 2850 prim günüm var. Ne zaman emekli olurum?

anestezi18

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
benim % 70 rapaorum
2850 günüm var.
ssk lıyım
ne zaman emekli olurum

ilk ssklı oluş tarihiniz nedir..
ilk ssklı olldugunuz tarihte yaşınız kaçtı.
Elinizdeki rapor ile maliyeye bizzat müracaat edip verigi ind. hakkı aldınız mı?

emeklilik

28 yaşındayım işe giriş tarihim - 10.10.2002 ssk - vergi indirimden yararlanıyorum.emeklilik konusunda farklı açıklamalar var.hangisi doğru anlayamadım. yardımcı olursanız sevinirim.

defterdarlığa başvurmuş ve 2. dereceden vergi indirim hakkı elde etmiş iseniz, (10.10.2002 +) 17 yıl 8 ay sigortalılık süresi ve 3920 gün primle emekliliği hak edeceksiniz.

bağkurlu özürlü emeklilik şartları

:mad::mad:Arkadaşlar ankara üniversite hastanesinden aldığım özürlü (%40) raporuyla , yozgat bağkura başvuru yaptım.Yozgattaki görevliler ankaradan alınan raporu kabul etmeyip ,yozgat devlet hastanesinden almam gerektiğini söyleyerek yozgat devlet hastanesine sevk ettiler.Ordaki doktorda erken emeklilik için özürlü raporu veremem diyerek bana % 20 rapor verdi.Şimdi ne yapmalıyım.Yardımcı olursanız sevinirim....

Keşke sevki kabul etmeseydiniz. Elinizdeki raporu kabul etmeleri gerekirdi.

Şimdi önünüzdeki seçenek, %20 raporun sakatlık oranı cetveli'ne göre eksik olduğunu öne sürüp Yozgat il sağlık müdürlüğüne itiraz etmektir. Sizi başka bir hastaneye sevk ederler. Eğer oradan da olumsuz bir karar çıkar ve siz %40 verilmesi gerektiğinde ısrarcı olursanız, ondan sonraki yol mahkemeye gitmektir.

teşekkürler bülent bey. itiraz için şimdiden dilekçemiz hazır.taşradaki memurlar işi bilmeyince bizleri çok uğraştırıyorlar.hayırlısı olsun

2002 işe ilk giriş, 2.500 TL maaş ve %80 rapor ile emeklilik şartlarım ne olur?

02.10.2002 ise giris tarihi.nezaman emekli olurum

Son düzenleme:
10.10.2002 +) 17 yıl 8 ay = 10.06.2020 tarihinde prim de tamsa ve defterdarlıktan 3. derece sakatlık indirim hakkı da elde ederseniz, emekli olabileceksiniz

Üst Alt