Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%70 sürekli ibareli raporum var. Vergi indirimi başvurum sürekli olarak onaylanır mı?

dev adam

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben gecen sene pısıkyatrı % 25 ortapedı % 25.. 2 sene surelı % 41 raporumla bır yıl surelı vergı ındırımı almıstım.suresı bıttı ve yenıden rapor cıkardım.bu defa %40 pısıkyatrı % 35 gogus % 25 ortapedı olmak uzere toplamda % 70 omur boyu ıbaralı rapor aldım. Rapor ankaraya gıttı.acaba bana bu defa vergı ındırımı surelımı yoksa suresız mı gelır.cevabınız ıcın sımdıden tesekkur ederım.

hele bi ankaradan cvp gelsin ne bu acele ama normal olanı sürekli giden rapor sürekli olarak onaylanır tabii ankara oranı düşürmezse??

kardeş nasıl acele etmem olursa 2 sene var emekliligime olmazsa 15 sene var sen gelde merak etmee)))))))

Hadi hayırlısı..valla kardeşim benim bildiğim sürekli giden rapor sürekli gelir ama en kesin sonuçu ankaradan gelen cvp belirler..benim %70 sürelki raporum ankaradan aynen %70 sürekli şeklinde geri geldiydi..(sene 2009)..

Şans! İçinde psikolojiye dair oran olunca, genelde Süreli verirler vergi indirim hakkını. Ama raporun Sürekli olması bu konuda biraz da olsa şansınızı arttırıyor. Bekleyip göreceksiniz...

fakat süreli vergi indirimim vardı bu ikinci rapor belki bunu kaideyee akmazlarmı kontrol süresini gecirdim cünkü.....teşekkür ederim

merhaba, yaşar ünlü ...bülent beyin ediği gibi büyük ihtimalle onaylanır süreli olmadığı için ama azda olsa yüzdesi düşebilir...benim %66 sürekli ankaraya gitti %44 le onaylandı ve sürekli gitmişti ...ve süresiz onaylandı..inşallah olumlu sonuç alaçaksın çok zahmetli günler geçirdim sende geçiriyosun..mutlu sonuca ulaşacaksın :) şimdiden hayırlı olsun... :))

arkadaşlar malesef %70 olarak 1 yıl süreli geldi.şimdi ben ne yapacagım.

psikiyatrıdan oran olduğu zaman genelde süreli olarak onaylanır.

malulen emekli olman için bu oranın tek rahatsızlıktan olması lazım.
erken emeklilik şartların tutuyorsa erken emekli olabilirsin ama süreli raporla etmezler herhalde

sgk elimdeki raporu kabul edermi yoksa tekrar hastaneyemi sevk eder

benim durumum da olan arkadaşlar lütfen paylaşırmısınız

Süreli raporla emekliliğe başvuru yapabilirsiniz. Ama SGK da kontrol muayenesi koyacaktır büyük olasılıkla.

Arkadaşlar Ankaranın işi bu akııl ermiyor, benim %74 sürekli raporumu eksik tekkikler için geri yolladılar, yeniden heyete girdim, bu sefer de %67 sürekli verdiler rapor Ankaraya gitti %67 1 Yıl sonra muayene (Kontrol) şehriyle onaylandı ve ben o şekilde vergi indiriminden emekli oldum Ekim 2012 kontrol muayenesi için müracaat etim bu kezde %80 sürekli rapor verdiler henüz Ankaradan sonuç gelmedi bende merakla bekliyorum, gelen sonucu sizlerle paylaşacağım...

Üst Alt