Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

70 yaşındaki kaynanamın arabası yüzünden 2022 maaşım bugün kesildi!?

Konular
45
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 2 3 gün önce vakıftan eve geldiler kaynanama ait araba var kaynanam 70 yaşında bu araba bu yaşta kadında neden olur dediler yaşlı kadın hasta oluyor parası var aldı torunlarına beni hastaneye getirin diye aldılar dedim benimle hiç alakası yok ama bugün maaşım kesilmiş kaynanam ile ayrı evlerde oturuyoruz ne yapmam lazım itiraz için ne demem gerekiyor yardımcı olur musunuz

Mrcharming34
artık 2022 de arabası olanların maaşları kesılıo.burda sizin durum farklı.ikameti farklı yerde olan mısafırlıge geln birinin arabası var dıye maaş kesılmez amma şu var eger o araba engellı olan sizin adınıza alındı ise isterse sizden tek kuruş çıkmasın maaşınız kesılır. eger araç sizin ya da hanedekı herhangı birinin üzerine değilde kayınvalıdenızn üzerine yanlışlık düzeltılır dilekçe verırsınız.tam tersi araç hanedekı birinin üzerine ise aracı satarsınız maaşa yenıden başvuru edrsınız.

Fatma mehmet kaynanam giriş katta görümcem de kalıyor 71 yaşında sırf araba var diye kestiler maaşı itiraz ettim bakalım sonuç ne olacak

Üst Alt