Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

70. Yıl fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesi hakkında bilgisi olan var mı?

ftm88

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
bu hastane ile ilgili bilgisi olanlar yazabilirler mi?yatış yapılabilmesi için hangi durumlar söz konusu.detaylı bilgi verirseniz sevinirim

brde bu hastanede su egzersizleri yapılıyormu.tedavi yöntemleri nasıl az çok bilgi verirseniz çok sevinirim.babam c5-6-7 kırık. omurilik felci

mesane büyütme ameliyatı yapılıyor diye duymuştum doğrumudur? 70. yıl hastanesinde:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

bu dediğiniz erenköy deki hastaneyse ben 2002 de 8 ay kaldım orada o zaman su eğzersizleri yoktu yatış yapabilmek için başvuru yapıyorsunuz onlar sıraya koyuyor sıra size geldiğinde hastayı çağırıp muayene edip durumuna bakıyorlar o na göre yatırıyorlar hastanın gösterdiği gelişmeye göre 7-8 ay tedavi görebilirsiniz o zamanlar günde 1 saat fizik tedavi uzmanı eşliğinde eğzersiz yaptırıyorlardı size yapmanız gerekenleri öğretiyorlar ayrıca doktorunuz oluyor ve her gün gelip sizi muayene ediyor ilaçlarınızı düzenliyor disiplinli iyi bir yer benimde seviyem c5-c6
geçmiş olsun...

bahçelievlerdekiyse idare eder bi hastane ama yatak bulmak biraz zor oluyor

ben 4 sene ön ce yatım ozaman yatış vermişlerdi yatış için dörtbeş aykadar sıra bekledim şimdi öylemi bilmiyorum hemen yatırmıyorlar eger yatış verdilerse boşaldıgı zaman yer telefonla cagırı yorlar su havuzuda vardı fakat alış veriş magzası inşaatı sebebiyle orayı tahliye ettiler binada catlaklar oluşmuştu sakin tek kat üzerine geniş alanı olan bölümlerden oluşuyor

Hastanede görevli bir fizik tedavi doktorunun özel muayenehanesine giden ve kısa sürede yatışı yapılan tanıdıklarım oldu...

Ama kişi arabayla hastaneye gidebiliyor, ayakta fizik tedavi görebiliyorsa, bence yatışa gerek yok. Hem yatak kapasitesini doldurmamak açısından, hem de inanın maksimum günde yarım saat fizik tedavinin ardından gün boyu gereksiz yere orada esir olmak açısından bu böyle....

bence çok köti bir yer. adanadan gttm sdece 1 gün kaldım

oturanboğa-bülent abi selam..Ben cezaevinde memurum belki bılgın vardır,yorumlardan.kurban bayramın sonra 70.yıl FTR yatcam ıns. bu konuda bılgı verırsen sevınırım.70.YIL dısındada olabılır.sen bızden bu konuda daha donanımlısın..tsk ederım.

Fizik tedavi hastanesinde gün boyu kendi başına fizik tedavi yapacaksın. Fizyoterapistler arada bir yarım saatlik seanslarla sürece katkı sunar o kadar (bu süreler ne kadar şimdi, bilmiyorum). Onun için, "iyi fizik tedavi hastanesi" değil, iyi "hasta" vardır.

Not: Aman aman aman aman, bası yarası olmaması için çok çok çok dikkat et. Hastaneye yatan herkes için en büyük risk yatak yarasıdır. Aman!

Eğitim ve Araştırma Hastanesi olmadan önce hastane mükemmeldi Uzman hekimin gelir haftada bir sizi muayene eder terapistinizle bilgi alışverişinde bulunur şayet iyiye doğru gidiyorsa yatış süresi uzatılırdı...fizyoterapistler harikaydı..
Fakat Eğitim ve Araştırma Hastanesi olduktan ve sözleşmeli Fizyoterapist furyasından sonra berbat ötesi.. Fizyoterapist yarım saatlik seansta ancak 15 dakika sizinle ilgileniyor Uzman Hekim görmeniz mümkün değil haftada bir vizit yapılır vizittede asistan doçente ne anlatabildiyse..Hastanede yattığınız sürece bir gelişme oldumu diye Uzman Hekim sizi muayene etsin yada sizi dinlesin böyle bir iletişim yok açıkçası ben 2000 yılından beri orada tedavi gören biri olarak size tavsiye etmiyorum yazık orada kaybedeceğiniz zamana..ben şahsen orada yatmak değil önünden bile geçmek istemiyorum...

Üst Alt