Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%71 raporlu çocuğum için 2022 maaşı alabilir miyiz?

Babacan_66

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Slm çocuğuma hastaneden %71 oranında rapor aldım fakat raporda ağır özürlü ibaresi yazmıyor şimdi bu raporla 2022 den yararlanma şansımız varmı asgari ücretle çalışıyorum 880 tl maaş alıyorum ve evde 5 kişi yaşıyoruz bu şekilde 2022 den yararlanabilirmiyiz ,saygılarımla

hayır,alamazsınız maalesef.
18 yaş altı çocuğun ebeveyni sigortalı çalışansa 2022 engelli yakını aylığı reddedilir.

Peki eşim ev hanımı bu 2022 maaşını eşim adına alabilirmiyiz,bu nasıl bi ülke anlamadım sanki sigorta karınmı doyuruyor evde 3 çocuk var aldığım 880 tl maaş

eşiniz de başvursa bağlanmaz. çünkü çocuk 18 yaş altında ve ona ebeveyni bakmak zorunda. babası olarak sigortalı çalışan olduğunuz için sizin ona kanunen bakma durumunuz var.
hanede kaş kişi var vs buna bakılmıor maalesef.

kalem apla evde 3 kişiyiz evde bakım ve 2022 alıyorum başka gelirim yok 2022 maaşım kesilirmi

paranoya,, ablacım muhtaçlık sorgulaman yapılırsa evde bakım aylığı gelire dahil edilir. 3 kişi olduğunuz için de 255,22 liraya eşit çıktığından aylığın kesilir. sosyal incelemeler de Ocak 2015'te başlayacak. o zaman muhtaçlığın sorgulanırsa aylık kesilir. o zamana kadar haneye bir kişiyi dahil edin hep sizle kalabilecek olan birini.

Üst Alt