Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%71 raporlu erkek anne-baba üzerinden Yetim Maaşı alabilir mi?

sanatege

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
mehaba arkadaşlar bir konuyu merak ettim ben engelliyim % 71 oranında engelli raporum var ve babam ve annem vefat etti maaşı şuan kimse alıyor ben ala bilirmiyim

sanatege
raporunuz ağır engellı mı. herhangı bi gelrınzı varmı
ben ağır engellı rapora sahıbm bı yerden gelrım yok ebm harıc ve ben yetım maaşı alıyom

raporum %71 rapor oranı sadece eşim çalışıyor asgeri ücret gelir var ve aile eşim ben 2 çocuk var

babanızın baglı oldugu kuruma raporunuzu ekleyerek basvuruda bulunun.gelen cevaba göre hareket edersiniz.olmazsa 2022 maaşı için vakfa başvurabilrsiniz.gelir kriteriniz tutuyor.

malülen emeklilik içinde başvuruda bulundum babadan maaş alır isem malülen emekliligi etkilermi

Maluliyet sürecini tamamlayın o zaman

SGK kendi isteğiyle araştırma hastanesine sevk edip heyetten alacağı rapor ile olumlu karar veriyor,

merhaba aksine malülen emeklilik tekrar red gelir ise ben pirim gün ödemelerimi almak için dilekce verecegim alabilirmiyim

Üst Alt