Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
7100 prim günüm %40 raporum var. Ne kadar emekli maaşı alırım?
Kamu-özel diye herhangi bir ayrım yoktur.
Emekli aylığı tamamen yatırılan prim gün sayısı ile prime esas kazanç tutarı ile orantılıdır.Kamudan yatmış,özelden yatmış farketmez.
Sigortalı hesap fişi (sigortalının bordrosu henüz Kuruma verilmemiş son dönem çalışmalarını gösterir ve ilgili işveren tarafından düzenlenerek onaylanmış hesap fişi)
Bülent Bey tutmayacak bir rakam değil sanıyorum o rakam.
222.747 tl kazanç tutarı oldukça yüksek.
Hatta ben 50 tl de zam yapıyorum 1.350 diyorum. Valla başbakandan çok çok cömertim.Onun verdiği %1.83 le ancak bu zammın yarısını alırsınız.
Öncelikle hayırlı olsun kardeşim...Eğer sakıncası olmazsa emekli maaşın bağlanınca buraya yazarsan sevinirim.Çünkü bende aşağı yukarı bu rakamlar ile Ekim de müraacat edeceğim...Tekrar hayırlı olsun...
arkadaşlar, hepinize selam olsun. ben bugün ssk ya dilekcemi verdim. kabul ettiler ama herhangi bir rakam söylemediler. biz adresine bildiririz dediler.bu nekadar sürede belli olur ve nasıl takip ederi.Ayrıca artık resim istwmiyorla
Arkadaşlar, hepinize saygılar sevgiler.Hepinizin vermiş olduğu bilgiler için teşekürler.Sonunda benimde emeklilik kağıtlarım geldi.Yani bende artık emekli bir insanım.Ama nasıl bir duygu onu halen anlamış değilim.Daha alışamadım.Haa maaş konusu bilgilerine gelince 1454,42 tl yani beklediğim rakamların üstünde