Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

7100 prim günüm %40 raporum var. Ne kadar emekli maaşı alırım?

kimki

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
:)slm arkadaşlar. ben 1966 doğumluyum. 7100 gün primim var, yüzde 40 raporum var .şu anda 2300 bürüt maaşım, emekli olursam ne kadar maaş alırım.

oraya baktım bana uyan yok,Şu anda kafam çok karışık

Kamu-özel diye herhangi bir ayrım yoktur.
Emekli aylığı tamamen yatırılan prim gün sayısı ile prime esas kazanç tutarı ile orantılıdır.Kamudan yatmış,özelden yatmış farketmez.

emeklilik

Prim/gün:7.071
Kazanç Toplam: 222.747,99. tl.

arkadaşlar bu bilgilere göre ,yüzde 40 raporum var. Sakatlık indiriminden faydalanıyorum. ne kadar maaş alabilirim. SELAMLAR

Hadi ben bir tahminde bulunayım. Bence alacağınız emekli maaşı 1300 tl olur.

teşekürler sayın bülent bey,pazartesi dilekçe vermek istiyorum.Nasıl bir yol takip etmem lazım

Benim çok bonkör maaş tahmininde bulunduğumu sakın unutmayın! Siz ısrarla bi tahmin istediğiniz için neredeyse mecbur hissettim kendimi :)

Emeklilik başvurusuna dair:

SSK için:
  • Emeklilik tahsis ve talep formu
  • Nüfus idaresinden vukuatlı nüfus kayıt örneği
  • 2 adet fotograf
  • Sigortalı hesap fişi (sigortalının bordrosu henüz Kuruma verilmemiş son dönem çalışmalarını gösterir ve ilgili işveren tarafından düzenlenerek onaylanmış hesap fişi)
Bağ-Kur için:

Yaşlılık Aylığı Talep Formu
Sigortalılık Belgesi / 1479 sayılı kanuna göre
Sigortalılık Belgesi / 2926 sayılı kanuna göre
Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Bağlı bulunulan nüfus idaresinden alınacak)
Ödendiği halde hesabına geçmemiş prim makbuzlarının fotokopisi

Bülent Bey tutmayacak bir rakam değil sanıyorum o rakam.
222.747 tl kazanç tutarı oldukça yüksek.
Hatta ben 50 tl de zam yapıyorum 1.350 diyorum. Valla başbakandan çok çok cömertim.Onun verdiği %1.83 le ancak bu zammın yarısını alırsınız.:)

akadaşlar, size çok teşekür ederim. beni ümütlendirdiniz. bende bu gün dilekcemi iş yerine verdim. İnşallah hayırlısı olur. selamlar

Öncelikle hayırlı olsun kardeşim...Eğer sakıncası olmazsa emekli maaşın bağlanınca buraya yazarsan sevinirim.Çünkü bende aşağı yukarı bu rakamlar ile Ekim de müraacat edeceğim...Tekrar hayırlı olsun...

arkadaşlar, hepinize selam olsun. ben bugün ssk ya dilekcemi verdim. kabul ettiler ama herhangi bir rakam söylemediler. biz adresine bildiririz dediler.bu nekadar sürede belli olur ve nasıl takip ederi.Ayrıca artık resim istwmiyorla

tabiki yazacağım. inşallah hayırlısı olur. =):)

----------

yanlız bana herhangi bir numara vermedilr.

SGK sitesinde TC Kimlik numarası ile kontrol edilebiliyor

Ama geçici olarak tahsis talep numarası vermeleri gerekirdi.

Arkadaşlar, hepinize saygılar sevgiler.Hepinizin vermiş olduğu bilgiler için teşekürler.Sonunda benimde emeklilik kağıtlarım geldi.Yani bende artık emekli bir insanım.Ama nasıl bir duygu onu halen anlamış değilim.Daha alışamadım.Haa maaş konusu bilgilerine gelince 1454,42 tl yani beklediğim rakamların üstünde

Hayırlı olsun güle güle harcamak nasip olsun...

İyi günlerde harcaman dileğiyle emekliliğiniz hayırlı olsun.

arkadaşlar hepinize teşekür ederim Hepinizden Alla razı olsun. Darısı herkesin başına

emeklilik

hayırlı olsun kimki
bende temmuz 14 ünde verdim halen bekliyom.sen benden sonra vermişsin gelmiş.internetten mi öğrendin.yoksa eve posta ile mi geldi.

eve postayla geldi ama dah maaş alamadık
eylülün 20 sinde vereceklermiş

onları zaten ben hazırlayıp vermiştim

ALLAH güle güle yemek nasip etsin kimki kardeş....darısı bizim başımıza diyelim..... :rolleyes:

Allah hepinize nasip etsin ,arkadaşlar daha maaş alamadım.
Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin .Hepinize selam olsun.

Üzgün,
Vergi indirimi hakkı çalışma hayatında sadece bir defa alınır.
İstersen işe başlar başlamaz almış ol,emekli olurken tekrar istenmez.

Üst Alt