Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%72 oran ve kanser teşhisi ile ÖTV'siz araç alabilir miyim?

msevinc53

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
1
Merhabalar bugun sıfır araç alacağım yuzde90altı engelim oldugundan kanser hastasıyım herhangi bir indirim olmuyor ama ekstra baska haklarım nedir acaba bilgisi olan paylaşabilir mi ? Mesela yıllık ödenen vergiyi ödemem gerekir mi engelli belgemi ruhsata nasıl işletebilirim kasko vsde indirim oluyor mu şimdiden teşekkürler

Merhaba bende kanser atlattım çok geçmiş olsun bu konunun takipcısı olacagım bende engellı raporu almayı dusunuyorum . Sizin tanınız nedir ?

Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun teoid kanseriydim 4kere operasyon geçirdim son operasyon sinirlerde sıkıntı oldu total olarak yüzde72oran aldım sizde direk basvurabilirsiniz kanser hastalıgı geçirenler minumum yüzde40 alıyor diye biliyorum 2sene öncesine kadar öyle söylemişlerdi bilginiz olsun

Çok teşekkür ederim , hafta içi basvurucam ınsallah bakalım ortopedi olarak da aksamam var bakalım oradan alabılecek miyim

msevinc53

Maalesef alamazsın ÖTV indirimli araç alman için 90 altı raporlar da uzuv kaybı yada kısıtlılığı olması gerekiyor. Yani aracı kullanmana engel bir durumun olmalı. sıfır araç alsan da ötv indirimi olmadığı için normal bir araba alıyor gibi tüm ödemeleri normal yapacaksın.

msevinc53

iç hastalıkları olup %90 altı oranı olanlar . ÖTV ve MTV den yararlanamazlar.

Üst Alt