Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

7200 ve 25 yılı doldurursan maaşta ekstra bir zam oluyor mu?

Mehmet umut

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Maaşımız yükseltmek için 7200 prim gününü doldursak emekli maaş hesaplanırken faydası olurmu normal emeklilikle engelli emeklilikde hesaplama aynımı yoksa engelli emeklu olan dahamı fazla maaş alıyor burda bi abim var yanımda normal emekliliğine 9 ay var %45 engelsli raporuda var ben ona engelli den emekli ol dedim fakat iki hesaplamada aynı diyor yalnız Mayıs ayında emekli olan başka arkadaşımda 300 tl fark vardı bu konuda bilgisi olan aydılatırsa sevinirim

Ssk dan emekilikte ödenen prim seneleri çok önemli 2008 den sonra asgari ücretden ödendiği surece maaş düsük olur.artması için 4000 lira brütün üstünde olması lazım.

Merhaba,

oturan boğa çalıştıkça alacağımız engelli maaşı düşer mi ki?
bir de bu internette ki hesaplama yapılan sitede ki kadar mı alınır acaba emekli maaşı ypksa biraz üstü mü?

muzafferayt

Bugünün rakamlarıyla mevcut maaşınız net 3000 ve üstü ise emekli aylığınız artar, asgari ücret veya seviyesinde ise o zaman düşer.

OturanBoğa...bülent abi nin dediği gibi bir şekilde erken emekli olmak çok iyi ve büyük avantaj..ben geçen ay engelli emekliliği oldum..ha maaşım 1304 tl çok bişey değil ama 5.5 senem vardı normal emekliliğime ve daha da düşecekti,şu an aldığım maaş kötünün iyisi çünkü 725 tl bile alanlar var...ha hastalığınız yoksa da durup dururken hastalık çıkaracak haliniz de yok tabii ki...allah kimseye taşıyamayacağı hastalık dert vermesin inş.

Üst Alt