Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

7225-Güvenlik tahkikatının olumlu sonuçlanması şartında benim sicilim mi önemli?

ahuse

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
7225 güvenlik tahkikatının sorusturulması benım sabıkamamı bakıyorlar yoksa aılemın sabıkasınamı bakarlar?ıkı kardesımde sabıkalı cunku acıl cevap

dalga geçilcek bikonu değil bence ahuse senin sabıkana bakarlar çünkü senin adına bir sabıka kaydı istiyorlar çünkü ailenin sabıkalı olması seni bağlamaz bence

kardeş o konu hem sicil hemde gbt ne bakarlar yani senin bir suçun varmı bir terör olayına karışmışmı onlar yani başkasını seni bağlamaz

eyup bu dalga geçilçek konumu ayıp yaptıgın !!!sebboy teşekkur ederım bılgı ıcın

Güvenlik tahkikatı ayrıntılı bir sorgulamadır.Sizin siciiniz ve 1. derece akrabalarınızın sicili de dikkate alınır.Örneğin kardeşiniz veya 1. derece akrabanız herhangi bir terör suçu işlediğinde bu sizi de etkiler.Ayrıca bağlı bulunduğunuz mahalli birime komşularınıza kadar ayrıntılı bir araştırma yapılır.
Genelde güvenliğin önemli olduğu görevlerde bu şart aranır.

allaha cok sukur teorr sucumıuz yokta yanlız ıkı kardesımde sabıkalı nasıl yapıcam bılmıyorum adalet yazıcamda ondan sororuyorum

Üst Alt