Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

724 mb bir cd sığarmı ?

azizkanmaz

Aktif Üye
Konular
156
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar netten bir film indirdim bir arkadaş için cd ye yazdıracam neroya attım 724 mb çıktı şimdi ben bunu tek cd ye yazdırabilirmiyim

Günaydın, 8.4 dvd cd.leri var ona atarsan rahat edersin

Filmin uzantısı ne? filmin uzantısını mp4'e çevirirsen boyutta ufalma olabilir.. Kolay gelsin..

filmin boyutu video klibi 353 mb neroya yazdırmak istediğimde 724 mb oluyor m4 çevirince neroya alamıyorum bu sfer

arkadaşım normal cd de çalacak evde cd çalar olur ya

çok sağolun arkadaşlar sonucu yazarım

konu hakkındaki fikrim, siz forumlardan dvdrip veya brrip bir film indirdiniz.. ve vcd player de izlemelisiniz... öncelikle mpg1 formatına çevirip , cd ye nero ile vidyo cd yarat ile atmalısınız...

MOVİE MAKER ile filmin boyutunu küçültüm 228 mb oldu film ama neroda video cd yarat tıklıyorum ve alıyorum yine 724 mb oluyor yardım lütfen

film 9 parttan oluşuyor 8 tane partı her biri 10 dakika 1 partıda 1 daka 46 saniye yani filmin tamamı 81 dakika 46 saniye ben 80 dakikayı neroya attım bu sefer 708 mb çıktı 708 mb bir cd ye yine sığmadı yinede uğraşıp bişiler deneyeceğim olmasa 2 cd ye atacağım

Filmi birleştirdikten sonra movie makerla açıp başından yada sonundan kesme işlemi yapabilirsin..

arkadaşlar hepiniz ayrı ayrı teşekür ederim 2 tane cd ye attım

Üst Alt