Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%74 ağır özürlü raporuma ilave ibare eklettirebilir miyim?

mikrobiotiq

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar

Öncelikle mevcut olan raporumu yazayım

Resimler kısmında detayı var...
Yaşım:24
Rapor oranı %74
Ağır özürlü : Evet
Çalıştırılamayacağı iş alanları : Çalışamaz
Raporun geçerlilik süresi : Sınırsız
Rapor Tarihi 17.06.2011

Rapor Resmi
Raporun Önü : http://i.hizliresim.com/a5rWjQ.jpg
Raporun Arkası : http://i.hizliresim.com/2gzXrE.jpg
Resim biraz büyük olduğu için bu şekilde koyuyorum

Ayrıca raporumu çıkartırken yoğum bakımdan yakın bir zamanda çıkmıştım ve NEFROSTOMİ kullanıyordum raporda bu belirtiyor tabi nefrostomi ömür boyu kullanamicağım için şuan yok TAK kullanıyorum...

Rapor sayesinde engelli aylığı , evde bakım aylığı , sonda ve bez alıyorum.
Raporumun kullanım amacı kısımnda evde bakım ve 2022 yasadan faydalanabilir dışında herşeyde Değerlendirilmedi yazıyor.. Resimler kısmında detayı var...

Raporumum üzerisinde yaptırmak istediğim değişiklikler
H sınıfı ehliyet almak istiyorum ötv den de yararlanmak istiyorum raporuma hangi maddeleri eklemeliyim.

bıraktığım liseye devam edicem tabi eğitim bitince çalışmamda gerekiçektir şimdiden herşeyi yoluna koymam gerekiyor bir şekilde raporumda ''ÇALIŞAMAZ'' yazıyor bunu değiştirsem ne gibi bir sorun olur ?
Bunu şimdi değil ilerleyen zamanlarda değiştirmeyi düşünüyorum tabi değiştirilebiliyorsa

Sadece h sınıfı ve ötv den yararlanma için değişiklik yaptırsam bi sorun olur mu ?

Her türlü yardımınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler

raporu değiştirmek oldukça zor. yani % 38 oranındaki raporu %40 yapmak ne kadar zor ise bunuda düşürmek oldukça zor.
Çünkü ağır engelli sınıfındasn

rapor üzerine ekleme yapmak istiyorum sadece bir arkadaşım yapabiliceğimi söyledi ben yinede forum üzerinden bir kaç kişinin görüşlerini almak istedim

forumda bir çok konu okudum ve çoğu kişinin başına istemedikleri olaylar gelmiş

ve önceden konuştuğum arkadaşım raporu yeniden çıkarmicaksın sadece ekleme yapıcağını belirt hastaneye demişti

biraz bilgi aliyim o şekilde gitmeyi planlıyorum.

Bende aynı durumdayım , opera spina bifida dan %48 aldım ama şimdi nörojen mesane ve kronik böbrek yetmezliğini ekletmek istiyorum yeni rapor almadan ekletebilirmiyim ?

Bu Konuda ikinci mesajı gördüm ve yarın denemeyi düşünüyorum
umarım sorun çıkartmazlar

edit:
bu gün işlerim dolayısıyla gidemedim annemi gönderdim dilekçeyi görmemiş gibi davranıp size randevu verebiliriz ama raporun içeriği tamamen değişebilir ağır özürlü veya maaş durumu kaldırılır demişler dilekçede yazana göre değişmemesi gerekiyor yardım ederseniz sevinirim ..

bir boşluk bulup kendim gitmeyi ve direk başhekime gitmeyi düşünüyorum ordanda aynı şeyleri söylerlerse şikayet ederek bir şey elde edebiliyormuyuz ..

başına gelip çözüme kavuşturabilen var ise yazabilir mi .?

Son düzenleme:
Üst Alt