Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%74 rapor aldım. 98 sigorta girişim var. Emekli olup çalışma şartlarım nedir?

Fakir Adam

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar %74 rapor aldım Toplam 5030 gün sigortam var başlangıç 1998 36 yaşındayım ben emeklilik için baş vursam erken emeklilikten mi yoksa malül mü emekli ederler.Malül olursam başka bir yerde çalışırsam maaşımı keserler diye söylüyorlar:2 küçük çocuk var çalışmam şart ne yapacağımı bilmiyorum.

Vergi indirimi için vergi dairesine başvurun. Vergi indirimi aldıktan sonra erken ememklilik için başvuru yapabilirsiniz.

Fakir Adam

Vergi indirimine istinaden erken Yaşlılık emekliliğinden yararlanan kişiler emekli maaşları kesilmeksizin çalışmaya devam edebilirler. Sadece, sigorta primlerinin emekli statüsünde yatırıldığından emin olmaları yeterli.

Elinizdeki raporla vergi indiriminden yararlanmak için defterdarlığa başvurun: https://www.engelliler.biz/forum/sa...si-almak-icin-dilekce-ornegi-ve-evraklar.html
Vergi indirim hakkı elde ettiğinizde erken Yaşlılık emekliliği için sigorta müdürlüğüne başvurabilirsiniz.

Üst Alt