Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

74 yaşında bedensel kısıtlılıkları olan babam için %90 rapor alabilir miyiz?

kardelen41

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar ...

benim babam 74 yaşında yaklaşık 3 sene önce beyin kanaması geçirdi ve sağ tarafı felçli. fizik tedaviler yaptırsakda çok aşama kaydedemedik baston desteğiyle ancak tuvalete kadar gidiyor zor da olsa fakat dışarı çıkıp gezemiyor hemen yoruluyor ve yurumesı ıyı deyıl zaten yalnız bırakamıyoruz. eli ayağından dahada az çalışır konumda.
babamın aynı zamanda şeker hastalığı var insilün iğnesi vuruluyor sabah ve akşam.. şeker hapları içmesi durduruldu böbreklere hasar vermiş pazartesi ultroson çekılecek hasar nekadar ve ne dıye..
aynı zamanda tansiyon hastası tansiyon ilacı kullanıyor..babamın aynı zamanda beyin kanaması geçirdikten sonra malum beyınde hasar kaldı ve unutkanlık, isimleri , cisimleri karıştırma (örnek haplarını isterken boyalarımı verin diyor vb.), cümle kurma da zorluk var derdini tam anlatamıyor ...
yakalaşık 10 sene oncede kalp kırızı geçirdi ve bir sure hastanede yattı fakat bunla ilgılı hıc bır evrak yok elımızde 10 sene geçmiş atmışlar sanırım...

şimdi benim öğrenmek istediğm babam hastane ve doktor gormekten yoruldu babama ötv indiriminden faydalanmak için % 90 ve uzerı rapor alabılır mıyım alamaz mıyım
nokta atışı tam olarak beklemıyorum tabıkı doktorlar gormeden asla bışey denmez fakat emsal ornekler vardır bıldığınız mutlaka ... eğer % 90 nın altında olursa rapor kendi ozel aparatla kullanacağı arabayı alır denıyormuş fakat benım babamın yaşı 74 ve eğlıyetı yok zaten olsa da asla kullanamaz yani benim % 90 nın uzerınde almam lazım kı bu ötv indiriminden yaralanayım

sizce babamın % 90 ve üzerinde alma olasılığı var mı yok mu ...yoksa hasta adamı yormayayım doktor doktor gezdırmekten

şimdiden tşkler lutfen acele cevap yazarsanız sevınırım. ( birde prostad rahatsızlığı var)

merhaba arkadaşlar babam doktorlardan MUAYNE SONUCU NÖROLOJİ %80 - %60 -%45 FİZİK TEDAVİ VE REH.POL. %80 - %60 DAHİLİYE %20 - %10 - %10 KARDİYOLOJİ %30 - ÜROLOJİ %10 NEFROLOJİ %20 aldı ve yaşı 74 olduğundan %10 alır sanırım arkadaşlar lütfen bana bunu hesaplayabılırmısınız rica

Üst Alt