Merhabalar
Anneciğimle ben yaşıyoruz
Annem bir başkasının yardımı olmadan yürüyemiyor
74 yaşında Ananemin yaşadığını sanıyor yakın hafıza zaman ortyantasyonu kayıp ama adını biliyor ve beni tanıyor.. (bazen tanımıyor) Tarihi falan bilmiyor nerde yaşadığımızı gündemdeki olayları bilmiyor.. Ama camı kapa üşüyorum falan diyebiliyor tv yi kapa falan diyor yatıcam acıktım v.s diyor bu arada tvdeki olayları gerçek sanıyor..
Demans teşhisiyle beraber serebravasküler durum mevcut.
Yutma refleksi çok zayıf olduğu için peg takıldı yaklaşık 3 yıldır enteral besleniyor
genelde hep koltukta oturuyor altını pisliyor
devlet bez parasını karşılıyor bir bölümünü peg raporum da var elimde
tamamen bakım hastası (nörolog evde bakım ücreti alabileceğimi söylemişti)
Emekli sandığı emeklisi kendisi 1350 - 1380 para alıyor
Ben maaşa haciz geldiği için işten çıktım. Ben şu an işsizim zaten çalışamamda çünkü bakıcı izine çıkıyor ben ilgileniyorum bakıcıyı takip ediyorum ve ekonomik olarak çok zor durumdayız.
Evde annemle ben var.. evimiz kira 530 tl veriyoruz ataşehir taşrasındayız
altını kirletiyor ben hep yanında olmaya çalışıyorum 3 sene önce falan sanırım darülüceze kabul etti ama veremedim..
çok zor durumdayız birde bugün hastaneye gittim (Haydarpaşa Numune 2 Kasımda randevü almaya gelicekmişim) bu rapor işini nasıl hızlandırabiliriz. Saygılar
Anneciğimle ben yaşıyoruz
Annem bir başkasının yardımı olmadan yürüyemiyor
74 yaşında Ananemin yaşadığını sanıyor yakın hafıza zaman ortyantasyonu kayıp ama adını biliyor ve beni tanıyor.. (bazen tanımıyor) Tarihi falan bilmiyor nerde yaşadığımızı gündemdeki olayları bilmiyor.. Ama camı kapa üşüyorum falan diyebiliyor tv yi kapa falan diyor yatıcam acıktım v.s diyor bu arada tvdeki olayları gerçek sanıyor..
Demans teşhisiyle beraber serebravasküler durum mevcut.
Yutma refleksi çok zayıf olduğu için peg takıldı yaklaşık 3 yıldır enteral besleniyor
genelde hep koltukta oturuyor altını pisliyor
devlet bez parasını karşılıyor bir bölümünü peg raporum da var elimde
tamamen bakım hastası (nörolog evde bakım ücreti alabileceğimi söylemişti)
Emekli sandığı emeklisi kendisi 1350 - 1380 para alıyor
Ben maaşa haciz geldiği için işten çıktım. Ben şu an işsizim zaten çalışamamda çünkü bakıcı izine çıkıyor ben ilgileniyorum bakıcıyı takip ediyorum ve ekonomik olarak çok zor durumdayız.
Evde annemle ben var.. evimiz kira 530 tl veriyoruz ataşehir taşrasındayız
altını kirletiyor ben hep yanında olmaya çalışıyorum 3 sene önce falan sanırım darülüceze kabul etti ama veremedim..
çok zor durumdayız birde bugün hastaneye gittim (Haydarpaşa Numune 2 Kasımda randevü almaya gelicekmişim) bu rapor işini nasıl hızlandırabiliriz. Saygılar