Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%75 kusurlu bulunduğum kazada tazminat..?

Sakaryal1

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba 10.01.2018 tarihinde trafik kazasi sonucu 75 kusurlu bulundum sag ayak bilegim donduruldu ve 3.5 cm kısalık oluştu kaza yaptigimda 17 yaşındaydım ve ögrenciydim kaç tl tazminat alırım ?

Kaba hesapla 45.000-60.000 TL arasında tazminat alabilirsiniz.

merhaba raporum çıktı %40 kalıcı rapor aldım kaç tl alırım ?

Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. Yapacağınız en önemli iş önce bu işlerle ilgilenen hukukçu birini bulmanız. %75 kusur değişebilir, değişirse tazminat miktarınız artar, keşke kaza olmasaydı ama maluliyet oranınız tazminat açısından iyi tazminatı çıkarır. Ama kusur değişebilir unutmayın. Detaylı bilgi için özelden istediğinizi sorabilirsiniz, iyi akşamlar

100/40 raporla alacağın para 114 bin lira sulhen çözümde kısa sürede 45 iş gününde işlemin biter keşif yapılmadıysa birazcık paraya kıy kusur tespiti iste bakarsın oranlar senden yana değişir alacağın rakam değişir .

Sakaryal1 hukukçu lazımsa iyi bir avukat önerebilirim . Aracı değilim . Eşimin patronu . Eşim katip

Üst Alt