Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%75 rapor ile erken emeklilik hakkı elde edebilir miyim?

Mtn3460

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar engelli emekli olabilmek için rapor sürecindeyim muhtemelen raporun balthazar hesabı ile yapılınca %75 gelecek.

bildiğim kadarı ile engelli emekli olabilmek için rapor oranı %40 ile %59 arası olması gerekiyor benim sorum şu rapor oranım yüksek olsa dahi engelli emekli olabilir miyim???? Yoksa oran yüksek olduğu için malulen mi emekli olurum???.

ben engelli emekli statüsünden emekli olmak istiyorum.konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olup bilgilendirirse sevinirim.şimdiden teşekkürler

Çalışıyormusun engelli emekli olmak için pirimin yeterlimi? Bunları yerine getirdiysen vergi indirimi alıp emeklisi olursun %desi 75 olması illaki malulen emekli olmanı gerektirmez.

Mtn3460 öncelikle hangi stadüde çalışıyorsunuz
İşe giriş tariniz vede doğum yılınızı toplam gün sayınızı
Belirtirseniz size daha iyi yardımcı ola biliriz.

Evet bu konuyu bende merak ediyorum tek hastalıktan yüzde 80 olursa bağkurdan engelli emekli olmak istersen 18 yıl 4323 gün ile başvurunu da engelli emeklilik diye yapsan, emekliliğin mecburi malulenmi olacak yoksa bizim isteğimize göre engelli emekliliğimi

umut2135
Merhaba,özel sektörde işçi stasünde çalışıyorum işe giriş tarihi.5.12.1990 doğum tarihim 05.06.1975 toplam pirim günü 6700 şu an halen sigortalı olarak çalışıyorum. (Diyabet 40_göz 5 _kardioloji 44 verdi balthazara göre 68 yapıyor sanırım 3 temmuza heyet gün verdi bu gün ) engelli emekli olmak istiyorum.rapor çıkınca vergi indirimi müracaatı yapıcam. Gidişatım dogrumudur.

Mtn3460 mrb:evet izlediginiz yol dogru eğer aldığınız rapora istinaden vergi indirimi alırsanız hemen emekli olabilirsiniz tüm şartlarınız oluşmuş.

Üst Alt