Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%75 raporu olan 4 yaşındaki kızım için evde bakım maaşı alabilir miyim?

fındık75

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
sayın bülent bey ve bilgisi olan arkadaşlar ben buğün kızım için heyete girdim ama nasıl bir heyetti anlamdım ben söyledim hastalıklarını kızımde birtakım sozrunlar vardı ama benim puan alacağım şeylerden hiç vermediler anlamadım raporu yazarkrn okuduğumm fasial paralizi 15 hafif bilişsel gerilik 50 endokrin 10 verdi toplamda 75 oluyo ama yeme sorununun 4 yaşında püre yiyor yüz bozukluğunu sendromik baş parmağı ikili işlevi yok yani tendomsuz gözde fasialden dolayı kapak kapanmıyor hipermetropi +2.00 ama yazmadılar yani hiç dikkate almadılar onu anlamdımm özür oranında yüzünde doğumsal anomali olana 30 da veriyolar sonucunu almadım ama aylık alabilmek için ağır özürlü yazamsı gerekiyomuşş 75 e vermiyormı acaba alamazsam ne yapmam gerekiyo bilgi verirmisiniz

ben orda doktora sordumm tam belli değil dedi puanı hesaplamaları farklıymış dedi o hesaplamaları neye göre yapıyolar ama raporlarında yürüme zayııf tuvalet sorununu bütün bilgileri var sonradanmı inceleniyo acaba ben verilen puanı gördüm 75 di

Ağır özürlü kısmında EVET ibaresi olması gerekiyor.

onu göremedim.ne yazdılar ..onu neye göre belirliyorlar acaba. yanlız ordaki doktor ben parmağı yazmadınız diyince siziki ne yazamaam daha dedi raporunuz iki yıllık dedi ne olduğunu daha soramdım ne anlamda dediğini

farklı hesaplanıyo falan dedi aslında bu heyetlerin nasıl yaptığını anlamdım çocuk hastnesinde gözden almıştı fakülteye gönderdiler şimdide gözden vermediler bile

raporda

Ağır Özürlü: Evet

yazması gerekir.

arka sayfasında hangi alanlardan faydalanacağı işaretlidir. raporu tekrar kontrol edin.
2 yıl olması önemli değil

bizim heyetin sonucu belli oldu kızıma 62.5 verilmiş ama ağır özürlü değil yani oysaki halen mama olarak yemek yiyor kendi kendine beslenemiyo katı gıda yiyemiyo yürüme var ama zayıf yani yaşıtları gibi değill. 4 yaşında sağ elini baş parmağından dolayı rahat kullanamıyo anlamadığım özürlü olması için yatalakmı olmalı yani prosedürü anlamış değilim .

Üst Alt