Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

750 Engelli Öğretmen Atama Kılavuzu Yayımlandı | Kasım 2021

LORD_55100

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
1
Evet Kılavuz çıktı. Keşke sayı 2511 olsaydı çok iyi olurdu. Hakkımızda hayırlısı artık...

ENGELLİ ÖĞRETMEN ADAYLARININ ÖĞRETMENLİĞE BAŞVURU ve ATAMA DUYURUSU (KASIM 2021)

2018 ve 2020 yıllarında yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına (EKPSS-Lisans Düzeyi) katılan adaylar arasından EKPSS puanı üstünlüğüne göre, 07/02/2014 tarihli ve 28906 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik hükümleri ile 17/04/2015 tarihli ve 29329 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda yapılan açıklamalar doğrultusunda Ek-1 Başvuru ve Atama Takvimi’nde belirtilen süre içerisinde başvurular alınarak toplam 750 (Yedi yüz elli) kontenjana engellilerin öğretmen olarak ataması yapılacaktır.

Merhaba,

ENGELLİ ÖĞRETMEN ADAYLARININ ÖĞRETMENLİĞE BAŞVURU ve ATAMA DUYURUSU (KASIM 2021)

üstte ismini yazdığım, yeni yayınlanan duyuruda "ön başvurularını “personel.meb.gov.tr” adresinde yer alan Elektronik Ön Başvuru Formunu doldurmak suretiyle..." diyor. Ben bu ön başvuru formunu internet sitesinde bulamadım. Nereden bağlantı linkine giriş yapıp dolduracağım, biliyor musunuz?

Güvenli değildir yazıyo elektronik başvuruda başımıza bişi gelmesin 😀

kontenjan ne zaman belli olur belli oldumu arkadaşlar ben göremedim

Başvuruyu yapabilen varmı

Kılavuzda herşey yazıyor hocalarım. Kontejanlar 22 kasımda belli olacak

İlk gün böyle olur. Ben yaptım ve sorunsuz hallettim. Şuan İl MEM'de gözüküyor

Resim de sorun var galiba nasıl yüklicem resmi

Ekran dondu kaldı😀resimde yüklenmedi

poyraz.

Ben yükledim resmi gayet kolay yüklendi ayrıca dolmuyor dikkat et yukarıda megabaytı yüksek diyor resmi megabaytını küçültüp tekrar başvuru

Tmm da hiç bişi işaretliyemiyorum yeniden yapmayı denedim olmada

Şimdi de çalişma hatası diyor anlaşıldı m.e.b bizi almıcak😀

bağlı bulunduğunuz İl MEM ile bağlantıya geçin hocam

Öğretmen olmanız gerek

Formasyon varsa onun bilgilerinde girmelisiniz

Ben hala başvuru yapmayı başaramadım😀 sabah il milli eğitim aradım sistem hatası var dediler

Siz ne mezunusunuz

poyraz.

acıkogretım 4 yıllık ısletme mezunuyum 2 yıl myo muhasebe sonra 2 yılda acık ogretım le 4 de tamamladım benım basvurum neden reddedıldı ya buyuk umudum vardı neden red edıldıgı de yazmıyor ne yapmam gerekıyor sımdı benım formasyon olmadan basvuramazmıyım

Bu öğretmen alımı bu ya zannedersem olmaz sizin

poyraz.

ne fark edıyor kı lısans mezunu engellı ve ekpss den 60 puan ustu almıs herkes basvuramıyor mu

Engelli Öğretmen ataması ya bu

Bilgisi olan varmı açık öğretim 4 yıllık işletme bitiren biri ekpss de girmiş olup bu 750 öğretmen ilanına başvuru yapamaz mi

Öğretmen atamalarına katılmak için ya eğitim fakültesinden mezun olmanız gerek ya da formasyon eğitimini almanız gerek.

Üst Alt