Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

750 TL emekli maaşı bağladılar. Aklım almıyor..?!

etem1969

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
1969 doğumluyum 1990yılında ssk ya başladım. 2003 yılında gazi üniversitesine girdim buay emekli oldum. 1375tlden sigorta primim yattı ama 750tl maaş bağladılar asgari ücretten ssksı yatan bir arkadaş 800tl maaş alıyor benim buişe aklım ermiyor oarkadaşta 2ay önce emekli oldu bana bir akıl veren olursa çok sevinirim..bu mesajı 20 dakikada yazabildim şimdiden teşekkürler...

900 TL prim ödemesi ile bir arkadaşım bir kaç yıl önce emekli oldu 1200 TL maaş bağlanmıştı o zaman. Eğer emekliliğinle alakalı söylemediğin başka bir şey yoksa ya prim ödemelerinde bir sorun oldu, yada yanlış hesap yaptılar...

sgk gidin dilekce verin pirimleri tekarar hesaplasınlar büyük ihtimal yanlışlık vardır babam emekli oldu gecen ay 1983 girişi 870 tl bağladır sacma sapan bişey saten insanlar nasıl gecincek o parayla akıl sır ermiyor

etem kardeş üniversiteye taşeron bir firmadan girmemişsen bir yanlışlık vardır sgk ya dilekcever yeniden hesaplasınlar taşeronsa kötü çünki cogu maaşın ne olursa olsun asgariden yatırmakta

ilk defa maaş alıyorsanız tam aylık değil küsüratlı aylıktır yani 15 günlük 20 veya 25 günlük gelecek ay tam maaş alırsınız

sevgili bülent kardeşim o site daha önce yaşlılık aylığı bağlandı diye hesaplamıyor bende sgk.dan bir arkadaşa konuyu ilettim haber bekliyorum sonucu paylaşııacağım

Üst Alt